avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa inchei contract de v-c cu c.i. veche?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa inchei contract de v-c cu c.i. veche?

Buna ziua,

As dori sa cumpar un autovehicul, dar am depus actele pentru eliberarea unei carti de identitate noi datorita schimbarii domiciliului. Noua carte de identitate va fi eliberata de abia peste 2 saptamani. Intrebarea mea este, pot sa fac un contract de vanzare-cumparare auto folosind o copie dupa vechea carte de identitate?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabone71 , utilizator 13:53, 23 Februarie 2013
La incheierea unui contract de vanzare cumparare partile trebuie sa prezinte documentele de identitate in original
Deci sa inteleg ca in perioada de 2 saptamani in care se elibereaza noua carte de identitate eu nu am un act de identitate valabil si nu pot sa fac nimic?
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Legal nu puteti incheia documente de cumparare auto in conditiile legii in baza copiei dupa CI
Asteptati noul CI dupa care puteti desfasura intreaga procedura achizitie auto
Ok. Multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare auto Cristi Cristi Cristi Cristi Buna ziua,as avea nevoie de ajutor,doresc sa achizitionez un automobil,masina mica, va rog vsa imi spuneti pasii completi pe care trebuie sa i fac ,adica ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul guzanu guzanu Bună seara, am şi eu o mare problemă şi nu prea ştiu cum să o rezolv. in anul 2012 am vândut un autovehicul cu proces verbal de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Ce acte am nevoie pentru înscrierea unui autoturism cu numere roșii şi de unde le obțin? Lerim Lerim Ce acte am nevoie pentru înscrierea definitivă unui autoturism second cu numere roșii.Menționez că am RAR efectuat, este înregistrată la ... (vezi toată discuția)