avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Activitate andrei_tabasco

Activitate andrei_tabasco

Răspuns la discuția debransare RADET Constanta 2012
GATA cu cautarile! DEAD END
m-am informat si despre Executor Judecatoresc:
el intervine atunci cand EXISTA un TITLU EXECUTORIU.
dupa cum spuneam.. DEAD END
ps: Ne-am nascut cu RADET vom muri cu RADET de gat :)))
ps2: trist e faptul k am dezbatut un topic uitat de lume si se pare fara interes de unul singur
ps3: din motivul de mai sus nu ne putem debransa de la radet din 2007.. ca pe nimeni nu intereseaza ce se intampla cu vecinu...
m-am interesat mai bine la Serviciul de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari de pe Str. Amzacea nr.13 si acolo mi s-a spus ca amenda aceea intre 500-1000ron pt debransare ilegala o da RADET-ul, apoi Primaria amendeaza cu 2500-5000ron de atatea ori pana cand sistemul de incalzire din casa revine la ceea ce a fost initial, desigur cu judecata si toate cele. plus ca nu se recunoaste debransarea chiar daca nu mai exista calorifere, asta insemnand ca trebuie facuta plata caldurii....
concluzie: mi-am luat gandul de la debransarea "eu fac in casa mea ce vreau"
DAR mai exista o solutie: executorul judecatoresc
(inca nu stiu cat dureaza, ce implica si cat costa)
daca nu exista posibilitatea debransarii temporare, atunci nu exista nici o cale de debransare? mentionez ca blocul in care locuiesc este de 6 apartamente, toate fara pereti comuni, iar apartamentul meu este la ultimul etaj. desi am facut toate formalitatie pentru debransare, imi lipseste acel "precedent" de debransare in bloc.
am citit pe [ link extern ]
ca amenda pentru debransare ilegala este intre 500-1000ron. oare platind aceasta amenda voi ramane debransat? mie imi convine... zilele aceste voi merge din nou la RADET si le voi propune chestia asta..
(si ma refeream aici la deconectarea temporara..)
ar fi fost frumos daca gaseam si raspuns la ceea ce a scris ahasoti..
din pacate si pacate ca si ceilalti m-am lovit de aceasta problema.. care se pare ca este din 2007.. ceea ce m-a surprins.. adik de atatia ani nu se face nimic..
ok.. nu se face nimic.. dar noi chiar nu putem face nimic?
eu personal cred ca voi opta intre debransarea in forta si cea numita debransare temporara.
inca nu m-am interesat ce inseamna exact acest tip de debransare dar dak s-ar putea face in fiecare an ar fi ceva, desi ar fi prea frumos sa fie adevarat..
am cumparat un autoturism de la o persoana fizica. in anunt era precizat ca masina nu a avut accident si proprietarul mi-a confirmat acest lucru. pentru ca masina arata bine pe exterior si interior, respectiv kilometrii putini, m-a facut sa nu mai testez masina in nici un service(in prealabil am dat telefon si la reprezentanta mazda pentru ca cere informatii despre aceasta masina).dupa cumparare am constatat ca masina are defectiuni la caroserie confirmate si la service de specialitate plus expertiza extrajudiciara care atesta problemele masinii. fostul proprietar zice ca masina n-a avut nici un accident si ca nu are habar de asa ceva refuzand restituirea banilor. (normal..)
intrebarea mea aste: (angajand un avocat) mai pot face ceva ca sa imi dea fostul proprietar macar banii pentru reparatii sau nu? daca da, ma puteti indruma spre un avocat care sa mai fi avut astfel de cazuri? va multumesc anticipat