Buna seara.....as avea si eu o intrebare avand in vedere ca am citit ca sunteti presedinte de asociatie.Am un presedinte de asociatie pe blocul meu....mai exact s-a hotarat cu jumatate de an in urma sa se faca o asociatie de proprietari pe bloc,si de atunci doamna care ocupa aceasta functie dupa parerea me exagereaza.Aceasta doamna cred ca deja molesteaza locatarii pentru care face liste de datornici si nu va ganditi ca liste cu DATORII cu lista cuprinde persoane care au si 200 de ron si 150 pana la cei care merita si nu chiar sa fie afisati pentru ca dupa parerea mea e treaba fiecaruia si daca ar dori sa ia titudine probabil ca ar sta de vb cu proprietarul/a si ar respecta oarecum intimitatea fiecaruia.Si asta nu este tot chiar te opreste pe strada de cate ori te intalneste ba chiar si in cazul unei distante dansa tot nu se lasa pagubita chiar iti spune cu vece tare sa ste toata lumea cat ai tu si cand platesti.Nu vreau sa fiu rautacioasa numai sa rezolv problema mea si sa iau atitudine,sa rezolv problema mea desi nu as fi singura.........culmera ca doamna in ultimii 3 ani de cand ocupa acest post(sotul doamnei fiind instalator) detine 4 apartamente si un Audi tip nou dar asta nu este problema mea am mentionat aceste lucru pt ca este ciudat numai insa problema mea este alta......de cate ori ma vede pe strada sau ne intalnim ocazional bineinteles striga dupa mine pe strada sau ma trage de maneca ca am datorii ca sa imi platesc ca ne taie caldura apa ...etc amenintari dar eu am o restanta in valoare de 500 de ron,bineinteles ca exista alte persoane care depasesc 1000 de ron chiar pe scara mea.....eu nu stiu cum se descurca ei dar eu vreau sa rezolv problema mea.Va rog sa ma ajutati sa fac ceva in sensul acesta.Multumesc anticipat!!