avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Activitate marcelinaa

Activitate marcelinaa

mai am o intrebare:am luat un credit cu buletinul in 2004 decembrie ,dar mi-au emis prima factura de plata in ianuarie 2005.de atunci tot platesc la el , creditul fiind pe 3 ani.am facut si retrageri de numerar dar i-am achitat .am primit si un act aditional la contractul de credit intocmit in baza cererii pentru emiterea unui card de credit pe care au spus ca chiar daca nu-l trimit semnat ei tot il vor lua in considerare in care se specifica o serie de penalitati pentru plata intarziata ,aplicate legal OUG nr 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.eu consider ca pt un frigider care costa atunci (cu credit) 13 000 000 lei sa ajung sa platesc vreo 45 000 000 lei cu mii de penalitati puse de ei nu stiu ce insemnand,ei tot gasesc mereu faptul ca nu platesc in timp util dar eu am achitat mereu intre12 si 31 ale lunii cum mi s-a zis de catre o operatoare, nu este corect.nu aminteste peste tot decat de nr de cont/card pentru ca mie mi s-a dat de la firma de electronice doar o hartie scrisa de sus pana jos cu niste chestii, ce nu arata deloc a contract si nici nu scria ca e contract , nici nu mai stiu unde este.ce sa fac?
domnule adisan as dori sa discut mai multe cu dvs dar am inteles ca trebuie sa dau editeaza, nu raspunde si nu stiu cum sa fac
multumesc dar eu nu am primit nici o factura de 10 lei si contractul expirat de jumatate de an .deci eu chiar nu am auzit de ie din martie 2008 pana scum. ce se va intampla?
buna ziua!va deranjez cu inca o intrebare:am mai primit un plic de la o firma deinternet in care imi cere bani.eu am facut un contract cu ei in martie 2008 de telefonia mobila si fixa +cablu tv+internet si a zis ca in 2 saptamani vin sa instaleze tot. mi-a dat doar mobilul, atat.am tot revenit cu intrebari tot timpul la ghiseul de care apartin pana in luna mai cand m-am saturat si m-am abonat la alta firma si am vrut sa reziliez contractul cu cealalta.dar mi s-a spus ca nu se poate decat peste cei 2 ani cand de fapt se termina. am vb in italia cu sotul meu de pe mobil dar cand mi-a venit factura erau foarte multe secunde trecute ca vorbite cu italia adica 00:10, 00:12, 00:15 secunde si taxate bineinteles m-am dus am facut reclamatie mi s-a dat numar de inregistrare , a semnat si.... atat.pana luni cand am primit hartie ca daca nu platesc 1183,25 lei ma da in judecata si cu niste amenintari subtile , ca imi ia tot cu executare silita.contractul a expirat in martie 2010, au venit cica in august 2008 sa puna canalul de cablu si a lasat un bilet scris de mana sa sun la un nr de telefon sa vina sa puna cablul tv. asta mi-a zis sora mea ca eu eram plecata din iunie 2008 din tara.deci nu am beneficiat de nimic dar datoria trebuie s-o platesc pt servicii de telefonie fixa si mobila/cablu tv/internet asa scria in notificare.ce trebiue sa fac?va multumesc! mai precizez ca nu am bun imobil sau mobil ci sunt doar imputernicita pe contul sotului si am un depozit in lei la o banca.va rog mult as dori un raspuns urgent!

debitul este din martie 2008 pana in decembrie 2008 cand am mai primit inca doua facturi si atata.oriei spun ca am vb din mai si pana in septembrie 2008 la mobilul de la ei ori eu in iunie plecasem din tara.am un depozit in banca ,poate lua de acolo?