avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate crucin mihaela

Activitate crucin mihaela

Buna seara! As dori sa stiu:
- este normal si legal sa mi se opreasca din salariul compensator CAS si CASS?(este concediere colectiva, iar primul salariu compensator mi se va plati(?) la 2 luni dupa concediere);
- am primit tichete de masa restante din 2009 si imi vor fi impozitate.Cu cat se impoziteaza?
- Daca dau angajatorul in judecata pentru daune-interese, vizavi de impozitarea tichetelor de masa restante din 2009 si pentru retinerea din salariile compensatorii a CAS-ului si CASS-ului am sanse de castig?
Multumesc!
-
Răspuns la discuția litigii de munca
puteti sa ma informati si in legatura cu Prima Transportatorului?si ce sa fac?
acum au trecut si cele 10 zile de la incheierea contractului, dar nici urma sa ne vireze banii.ce pot face?
Răspuns la discuția litigii de munca
nu am inteles ce inseamna fondul de garantarea platii creantelor salariale.in ce priveste impozitarea tichetelor de masa, chiar daca ele sunt restante de anul trecut(pana la acea Ordonanta),tot se impoziteaza?iar angajatorul sta linistit?
Buna ziua!Ma numesc Crucin Mihaela.Am fost disponibilizata de la RAT.Timisoara.Pentru concedierea colectiva, in Contractul Colectiv de munca se stipuleaza achitarea drepturilor la zi si 5 salarii compensatorii.
Mentionez ca in C.C.M.pe 2009 am avut dreptul la Prima Transportatorului, dar nu ni s-a dat pe motiv ca nu sunt bani.In acelasi C.C.M. am avut si bonuri de masa pe care, cu chiu, cu vai ni le-a dat acum, dar vor sa ni le impoziteze, pe motiv ca de-abia acum le-au comandat.Iar cele 5 salarii compensatorii, pe langa impozitul pe venit, vor sa ne opreasca si asigurarile sociale,pe motiv ca asa este legea.Rugamintea mea este:este vreo lege in acest sens?Si ce ar trebui sa fac?Multumesc.