avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate cristinabalan

Activitate cristinabalan

Răspuns la discuția Respingere dosar CCC
La ajofm mi s-a spus ca nu se poate modifica nimic, decizia de suspendare a platii somajului fiind cu data de 22.10.2010.
Dar mai mult ma intereseaza indemnizatia cic.
A fost o eroare de calcul din partea mea.
Am inteles ca daca imi respinge dosarul reiau somajul (mai am doua saptamani de somaj); se poate dupa o saptamana sa suspend din nou somajul pentru acelasi motiv si sa fac o alta cerere de acordare a indemnizatiei cic? Mai pot beneficia de plata indemnizatiei cic?
Răspuns la discuția Respingere dosar CCC
Mi s-a spus ca s-ar putea sa-mi respinga dosarul pentru ca de la data nasterii copilului si pana la data deciziei de suspendare a somajului sunt mai putin de 42 de zile. Intrebarea mea era daca pot sa suspend din nou somajul (mi-au mai ramas doua saptamani de somaj) in cazul in care va respinge dosarul de indemnizatie si apoi sa refac toate actele. In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns privind admiterea sau respingerea dosarului de indemnizatie?
Buna seara. Am nevoie de sfatul unui avocat. La data de 09.11.2009 am intrat in somaj pe durata de 12 luni, iar la data de 12.09. 2010 am nascut. Am depus dosarul la primarie pentru indemnizatia cic, dar am facut cererea cu data de 22.10.2010, cele 42 de zile s-au implinit pe data de 23.10.2010, somajul fiind suspendat cu data de 22.10.2010. Daca imi respinge dosarul cum pot relua somajul? Daca reiau somajul pot sa-l suspend din nou si sa depun iar dosarul pentru indemnizatia cic? Daca da in ce termen?