Am apelat la un executor judecatoresc, dar acesta se ocupa doar de recuperarea creantelor pana in ian 2010.Pe mine ma intereseaza daca pot sa determin institutia sa-mi aplice sporul in %,asa cum este in hotarare si nu cum au considerat,aplicand oug 1/2010.Cred ca numai prin instanta pot sa obtin acest lucru,dar nu stiu cum sa ma adresez instanteiAm incercatsa obtin pe art.281,o clarificare adispoitivului, dar mi s-a respins[dispozitivul este suficient de clar pentru mine, dar nu si pentru institutie!?]Am incercat si la ITM, dar mi-au spus ca nu le intra in atributii Ce fac?
Am un titlu executoriu din 22oct. 2009,prin care am dreptul conform dispozitivului, la un spor de ''75%din salariul de baza ,laZI".Institutia la care lucrez,mi-a acordat acest spor la salariul de baza avut in luna dec 2009, dar in anul 2010 ,in urma legii 330/2009,salariul de baza mi-a fost modificat[sporul de vechime introdus...etc]dar nu am mai primit 75% din salar ci doar o ''suma in cuantum ''egala cu cea din decembrie 2009.De fapt au aplicat oug 1/2009, si mi-au redus astfel sporul sub 75%.Desi am sesizat institutia X-(in scris si am aratat ca ei nu pot schimba in mod unilateral hotararea judecatoreasca ,prin aplicarea oug1/2009 ,nu au inteles ,iar eu am pierdut tot anul acesta destui bani prin aplicarea incorecta a deciziei judecatoresti.
Va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac si cum sa cer in instanta respectarea hotararii si recuperarea banilor.