Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma indruma ce e de facut in situatia in care am sa o explic mai jos si ce urmari va avea asupra mea:in urma cu cateva zile mai exact luni dimineata in jurul orei 10 venind de la o petrecere unde consumasem in jur de 500g vin am accidentat din spate un autovehicol care conducea in fata mea dupa impact a sosit politia si ambulanta,sotia soferului pe care lam accidentat acuza dureri de gat si a fost transportata la spital,dupa care mi sa efectuat testul de alcoolemie care a esit pozitiv cu rezultatul de 0.55g alcool in aerul expirat mi sau luat declaratii cu privire la accident dupa care am fost dus la IML pentru recoltarea sangelui;In momentul de fata victima este internata in spital cu ceva la gat (nu stiu ce)u cunosc nici rezultatul alcolemiei in sange de oare ce nu a sosit inca.
Victima mi-a cerut 5mii euro pentru a nu depune plangere bani pe care mi-e imposibil sa ii obtin.
Va rog sa imi spuneti ce pot pati in acest caz cu privire la hotararea instanteisi apoi la ne posibilitatea de achitare a pagubelor create in urma accidentului,
Va multumesc