avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate jovana

Activitate jovana

Buna ziua,
Am o nelamurire privind zilele libere decretate: angajatorul (firma) are obligatia de a le plati sau nu? Angajatul este cu salariu fix!
Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie maternitate
multumesc pt raspuns!!

iar suma pe care o va primi este minimul acela de 1.200 lei/ luna???
buna ziua,

daca o angajata are contract individual de munca partial - 2 ore/zi salar de incadrare 363 lei, beneficiaza de indemnizatia de maternitate? sau trebuie sa aiba 8 ore si salarul minim pe economie??

Multumesc!
Buna ziua,

ma ajuta cineva va rog sa-mi recomande cenzori, firme de cenzori, firme de conta care se ocupa cu verificarea actelor unei Asociatii de proprietari din Cluj? Va rog mult imi este foarte urgent!
aprox 1800 lei.
Deci catre firma falimentara s-au facut adrese ref la aceste datorii, de inscris in tabel din cate au zis cei de la casa de insolventa, nu s-au inscris. Iar casa de insolventa avea specificat in ctr de vanzare-cumparare art din lege ref la faptul ca nu au nevoie de adeverinta deoarece firma e in insolventa, ei practic s-au ascuns in spatele legii.
Apoi, firma care a cumparat acele apart. la momentul vanzarii acestora inspre pers fizice au primit adeverinta cu datorii 0, semnata de catre adm si preaedinte!
Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o problema: in cadrul asociatiei de proprietari avem restante la cheltuielile de bloc la 2 apartamente. Acestea initial au fost in proprietatea firmei constructoare care a intrat in insolventa, urmand falimentul in 2014. In timpul insolventei adm judiciar a valorificat aceste 2 ap, insa nu a platit cheltuielile de bloc desi i s-a adus la cunostinta despre ele de catre administrator! Ulterior firma care a cumparat aceste apartamente le-a vandut mai departe unor persoane fizice, insa cu datorii la intretinere zero! A primit inclusiv adeverinta de la administrator.
Avand in vedere ca firma constructoare (primul proprietar) a fost declarata radiata (faliment) in 2014,deci nu vom mai recupera acele datorii, cum trebuie sa procedam cu aceste datorii? In contabilitate, in registrul activ/pasiv al asociatiei??
Multumesc!
Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti casele de marcat devin obligatorii de la 1 noiembrie 2016?? pt toate societatile comerciale?
Răspuns la discuția Model partaj voluntar
va multumesc, am gasit si eu modelele de pe linkurile indicatea, insa stiind ca sunt atatia specialisti in domeniul juridic, pe acest site, speram sa primesc un model actual, utilizat....

:)
Răspuns la discuția Model partaj voluntar
stiu povestea.....imi trebuie doar un model de partaj, este chiar atat de greu sa se inteleaga ce am cerut?? :)
multumesc!
Răspuns la discuția Model partaj voluntar
multumesc, era vb doar de un model de partaj.....!