avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model partaj voluntar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model partaj voluntar

buna ziua,

ma ajuta cineva urgent, va rog, cu un model de partaj voluntar incheiat intre frati pt bunurile dobandite in urma unei mosteniri??

va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Enache , Avocat 15:58, 7 Septembrie 2016
Adresati-va unui notar public,oricum notarul va autentifica modelul lui.
multumesc, era vb doar de un model de partaj.....!
Notarul public va poate ajuta in acest sens,realizand partajul voluntar si dandu-va sfaturile necedsare.Un model nu va ajuta ,este greu de crezut ca notarul este de acord cu modelul facut de dvs ,Succes.
stiu povestea.....imi trebuie doar un model de partaj, este chiar atat de greu sa se inteleaga ce am cerut?? :)
multumesc!
Gasiti aici modele :
[ link extern ]

sau

[ link extern ]

ori

[ link extern ]

p.s.
Ati fi gasit doar cu o simpla cautare pe Google ....;)

Alte discuții în legătură

Regulament ordine interioara adax adax Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu un model Regulament Intern. Va multumesc (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca riana02 riana02 Buna ziua, Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de proces verbal pentru alegerea unui lider de sindicat. Lucrez intr-o societate cu 24 de angajati si stiu ... (vezi toată discuția)
"autentificarea" unei pagini de internet ALEXANDRUMITACHE ALEXANDRUMITACHE [b]As dori sa stiu daca se poate "autentifica" din punct de vedere juridic/notarial o pagina de internet. Ma refer la certificarea legala ca la o anumita ... (vezi toată discuția)