avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters175020

Activitate ContSters175020

evolutiile avocatilor le evaluez in baza situatilor intalnite, mai preci s dc intrebi 10 avocati despre un caz, o procedura, vei primi 10 solutii , care mai de care diferita una de alta.... cat despre judecatori....sa le fie rusine celor ce se cred atot puternici intr-o sala de judecata.... observ ca avocatii se poarta ca niste mielusei in fata jdecatorilor , in loc sa fie mai fermi , mai clari in avantajul clientului lor CEL CARE IL PLATESTE...sunt prea putin acei avocati...toata stima lor...cat despre procesele mele sa stiti ca le-am castigat pe toate...in mare parte datorita fermitatii cu care imi sustin cauza.... :D
din cate stiu la CSM . cei ce cred ca judecatorii au rol de Dumnezeu se inseala . sunt oameni ca si noi si pozitia lor nu ar trebui sa le dea ocazia sa-si poarta nasul pe sus. va simtiti urmariti sau ce?... pe masura ce timpul trece se indreapta multe din problemele cu judecatorii. pe de alta parte scriu pe acest forum de ceva timp si am observat ca , la fel ca in toate meseriile din Romania, majoritatea sunt f.slab pregatiti. am fost uimita sa vad in sala de judecata ca sunt tot felul de avocati , unii seriosi, altii niic nu au ce cauta pe acolo.....la fel si judecatorii: are cineva impresia ca sunt toti absolut perfecti?... multi de pe acest forum nu raspund din necunoastere...nu frica... o zi buna
unde pot reclama atitudinea unui judecator, atitudine profund ofensatoare la adresa mea, facand doar remarci rautaciuoase la adresa mea.
sunteti un profesionist.....tot respectul
nu s-a terminat aceea ord. , recursul e in 6 saptamani.
nu e vb despre c eimortalizaeaza , ci despre faptul ca mi se incalca intimitatea, nu vreau sa faca asa ceva...face paerte dintro teorie a lui de a-mi speria baietelul.... trebuie sa reclam, trebuie pedepsit...intrun fel sau altul...
sunt motive multe, baiatul nu vrea sa-si vada tatal, e speriat din cauza batailor, merge la psiholog, tatal nu respecta prog de vizitare , vine in afara lui , face scandal, sperie copilul , sunt multe dovezi in acest sens, merge la psiholog care nu reuseste sa-l puna pe drumul cel bun.....
vreau s aformulez o ordonanta presedintiala pentru suspendarea prog vizitare.
ce articol,cod,lege trebuie sa invoc in drept?
nu se sperie usor, mai ale s ca e vesnic beat.
unde s-ar putea inscrie o plangere in acest sens?