avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... la ce articol din lege se poate incadra faptul ca o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

la ce articol din lege se poate incadra faptul ca o persoana face poze peste gardul meu fara a avea acordul meu?

fostul sot ne terorizeaza si printre altele baga mana prin gard si face poze in curtea noastra , doar sa ne sperie....il pot reclama? unde poate fi incadrat?
Cel mai recent răspuns: ContSters175020 , utilizator 02:37, 31 Octombrie 2010
Speriati-l si dvs. pe el , ca-l reclamati :)
Cata vreme nu patrunde cu tot corpul in curte , nu se face vonovat de nimic.
nu se sperie usor, mai ale s ca e vesnic beat.
unde s-ar putea inscrie o plangere in acest sens?
Incercati la politie , dar nu prea vad unde l-ar putea incadra.
Ce imortalizeaza sotul dvs ?

In masura care imaginile vor fi facute publice si sunt de natura de a va leza imaginea puteti solicita pe calea unei actiuni civile in pretentii daune de la acesta fiindu-va afectat dreptul la propria imagine ,astfel cum este prevazut in constitutie
Dar pentru aceasta trebuie sa existe probe concludente:cu acte,martori,interogatoriu,alte probe acceptate de lege
nu e vb despre c eimortalizaeaza , ci despre faptul ca mi se incalca intimitatea, nu vreau sa faca asa ceva...face paerte dintro teorie a lui de a-mi speria baietelul.... trebuie sa reclam, trebuie pedepsit...intrun fel sau altul...

Alte discuții în legătură

Interviu tv pentru campanie promtionala - rog raspuns urgent pamoha pamoha Buna ziua! Ieri am realizat un interviu cu reporter de la tv pentru campania Pamers-Unicef. Reportajul trebuia sa cuprinda informati despre mine si despre ... (vezi toată discuția)
Plata contributii macovei adina macovei adina Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Angajatorul nu vrea sa-mi plateasca contributiile sociale pentru a-mi putea da actele necesare pt. inscrierea la ... (vezi toată discuția)
Stabilire fapta savarsita axa_andrei axa_andrei Buna ziua, Am 2 pv, unul al meu, unul al sotiei cu aceeasi fapta \"savarsita\" si anume neacordare prioritate la trecere de pietoni. 2 infractori notorii ... (vezi toată discuția)