avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate TUDOR1

Activitate TUDOR1

este o mare teapa am fost pacalit si eu de o asemenea persoana tot cu 200 ron deplasarea iam depus in cont si dusi au fost nici in ziua de azi nu mai raspunde la telefon este identica teapa si fac pariu ca mai are cont deschis si la banca transilvania eu nu m-as risca iti dau un sfat cauta alta solutie este pacat.Sunt nenorociti spune-i ca paltesti drumul cand vine la tine cu banii nu este acelasi lucru si pt.el ATENTIE!!!!!!!!!
Am contractat un credit ipotecar in valoare de .... avand o rata de 350 e in primul an dupa care rata a crescut la 460 e fiind in imposibilitatea de mai pute plati colac peste pupaza mai suntem si bugetari si de 4 luni ne-au scazut salariile drastic dar cu toate aste facem un efort lunar de depune in cont 250 e atat putem plati acum poate la anul se revine la salariile din ianuarie 2010. Intrebare ? B.C.R. a vandut dosarul de credit unei societati din Bucuresti S.C.SUPORT COLECT.SR.L ,acestia la randul lor somandu-ne telefonic sa facem cumva sa paltim ratele aferente timp de un an de zile dupa care la sfarsitul unui an de zile tot creditul ceea ce este imposibil fiind un credit foarte mare in euro.Acum 2 zile am primit o comunicare prin care ni se aduce la cunostinta ca s.c...... s.r.l. a emis un contract de cesiune de creanta ce inseamna asta si ce uramri are cumva sa ne execute silit in ultima faza sau este forma legala in care s.c.....s.r.l. ne poate executa silit pt.recuperarea credtului.As dori un pic de ajutor poate ne ajutati cumva cu un sfat nu dorim sa ne pierdem casa si sa ajungem in strada. sau telfonic pt.consultanta la nr.0746091138 TOADER P.