multumesc.cred ca aveati dreptate,m-am mai interesat,am gasit si pe net informatii de acest gen,cu nume,nr de tel.si chiar contul...intradevar la BT...erau publicate de oameni care au fost inselati!!este extraordinar cata nesimtire si mafie exista in Romania..daca nu inseala asa,sunt camatari...si e mai rau
buna ziua.as avea si eu o intrebare,deoarece nu am mai facut acest lucru si as vrea sa ma asigur ca nu vor fi consecinte negative.m-am inteles cu cineva,persoana fizica,sa imi acorde un imprumut de 10000de euro,cu acte la notar,un cont in banca pe care sa il trecem pe contractul notarial,facut de comun acord,pentru a restitui banii in acele cont,anual(d.nul spune ca acest lucru exclude camataria,as dori sa stiu de ce,cum anume,ma gandesc ca poate are o asigurare finaciara sau..nu stiu).mentionez ca imprumutul este fara garantie,este cu dobanda si stiu ca acest lucru este interzis dar cred ca se va mentiona in contract ca suma imprumutata,suma cu tot cu dobanda.vreau sa stiu daca este periculos sa fac acest lucru,desi totul pare sa fie legal(cu exceptia dobanzii).mai mentionez ca domnul este la ceva distanta de noi si doreste pentru a fi sigur ca ne vom intalni,sa-i punem in cont suma de 200lei,pt.drum,iar in cazul in care incheiem contractul,ii va restitui.as vrea cat mai repede un raspuns,deoarece suntem contratimp si as vrea sa iau o decizie cat mai repede...va multumesc