avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate oana_dt

Activitate oana_dt

Răspuns la discuția Propriri administratia financiara
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul clar si promt. Cum va explicati ca de un an de zile am primit dese proprire pe conturi (ele s-au acoperit cu banii din cont), dar niciodata nu am primit nicio somatie? Ultima oara mi-au fost luati banii chiar de 2 ori, din 2 conturi diferite, iar acum am o suma blocata intr-un cont (proprirea fusese luata deja de pe celalat cont, dar primita pe ambele). Si pentru a se debloca acea suma am dus la banca dovezi ca mi-au fost luati banii pentru aceeasi proprire din celalat cont, de la cealalta banca, iar ei imi spun sa vobresc cu executorul pentru asta. Ce executor, ca eu nu am nicio hartie de la nimeni... Ce sa mai zic de laut la cunostinta, avertizat etc
Multumesc. M-ar interesa daca e o practica uzuala sau numai mie mi se intampla...
Cei de la finante sunt obligati sa trimita somatii inainte de a cere proprirea unui cont bancar al unei persoane juridice? Pentru neplata TVA sau impozit profit? Cum le trimit? Trebuie sa aiba si confirmare de primire?