avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Angelica R

Activitate Angelica R

Răspuns la discuția Inselaciune prin internet
Chiar daca te adresezi politiei, nu vei mai recupera banii. Totul in viata se plateste. Unele lectii sunt mai ieftine, altele mai scumpe. Pe tine te-a costat 200 de euro ca sa constati pe propria piele (si buzunar), sa nu te mai bazezi pe astfel de "chilipiruri" virtuale, care in realitate sunt doar inselaciuni.
Altii au platit mii de euro, ca sa intre in posesia unei pretinse mosteniri, sau pentru a ridica un premiu, la un concurs la care subiectii inselati nu participasera niciodata. Totul se bazeaza pe lacomia si naivitatea celor care au o predispozitie de a deveni victime. Mare grija pe viitor. Se spune ca de fapt, lucrurile care vin gratuit, sunt in relaitate ,cele mai costisitoare
Potrivit art 4 (4) din legea nr. 176/2010, In termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentei legi, persoanele care nu aveau obligatia de a depune declaratia de avere si declaratia de interese, si pentru care prezenta lege stabileste aceasta obligatie, trebuie sa depuna aceste declaratii, potrivit legii.
Din acest text, se interpreteaza ca numai persoanele care inainte de intrarea in vigoare a acestei legi nu aveau obligatia de a depune declaratiile, dar carora li s-a stabilit aceasta obligatie prin aceasta lege, trebuie sa depuna aceste declaratii in 30 de zile de la intrarea in vigoare a Legii 176/2010. Daca obligatia ar fi fost generala, pentru toate persoanele vizate de prezenta lege, care , desi au depus documentele cerute la inceput de an, ar trebui sa le depuna din nou, atunci nu ar mai fi fost nevoie de specificatia de la art. 4(4)