avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Inselaciune prin internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Inselaciune prin internet

Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe internet asupra cedarii unui catelus;femeia respectiva mi-a spus ca este in Camerun la un curs si mi-l trimite cu avionul eu urmand sa platesc taxele de expediere.Am platit acele taxe si mi-a venit mesajul de confirmare de la firma CARGO UNITED;dupa un timp mi-a venit tot de la aceasta firma un alt mesaj prin care mi se cerea sa mai platesc o asigurare in caz ca trebuie vre-un tratament catelusului.Am platit in total aproape 200 euro ca in final,dupa multe tergiversari si minciuni sa-mi spuna ca acel catel a decedat si cum imi mai permit eu sa cer banii inapoi ???Va rog ajutati-ma cu un sfat,ce sa fac in continuare sa-mi recuperez banii sau macar sa nu mai insele acei tipi sau tipe si pe altii!Mentionez ca banii i-am expediat in Camerun cu WESTERN UNION eu avand toate chitantele cu care am trimis banii;am si adresa de messinger a tipei si numarul ei de telefon din strainatate.Multumesc foarte mult celor ce ma v-or ajuta!
Aveti sanse minime sa recuperati ceva. Probabil ati fost pacalita si catelusul n-a existat niciodata, nu puteti avea incredere in mesaje email din Nigeria/Camerun. Depuneti o plangere la Politie sa aiba macar cunostinta.
da un catelus mai de aproape nu ati gasit... sunt strazile pline de maidanezi pe la noi.. uni chiar de rasa.
sansele sunt mici, incercati la politie insa....
faceti plangere la politie pt inselaciune. ar fi bine daca stiti mai multe date despre persoana care v-a inselat, orasul, domiciliul ei.
Va pierdeti timpul cu Politia (si ei pe al lor, inutil)
Ia uitati-va ce spune Google despre "Camerun dog fraud", adica "pacaleala cu catelusii".

[ link extern ] =

Sincer, imi pare rau de Dumneavoastra. Chiar era o fapta buna, din pacate exploatata de niste excroci.
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
andrei2005, utilizator
mesajul asta cred ca a fost pacaleala de 1 aprilie, nu?

in acelasi ton marturisesc ca si eu eram in negocieri pentru preluarea unui paduche din bangladesh, dar era un pic mai scump (1600 de euro) si am zis ca mai bine ma multumesc cu un purece de maidanez romanesc, gratuit! :)

vor fi destui pe strazi: am inteles ca maine se face miting "pentru viata" (nu s-a specificat a cui, dar am dedus eu ca e mai putin importanta cea a omului) ...

Alte discuții în legătură

Tentativa frauda vanzatori olx cflorini cflorini Buna ziua, va rog sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac. voi scrie pe scurt despre ce e vorba. Fiind interesat de achizitionarea unui autovehicul second, rasfoiesc ... (vezi toată discuția)
Frauda pe internet ana-maria357 ana-maria357 Saptamana trecuta am fost tepuita de o doamna pe nume Barry Seriana din Canada care vroia sa cumpere rochia mea de mireasa ( pe tocmai.ro) cadou pentru sora ei ... (vezi toată discuția)
Frauda bancara AndreiGabriel1234 AndreiGabriel1234 Buna ziua,in urma cu doar o saptamana am fost victima unei fraude si de aceea va cer ajutor.Vroiam sa-mi cumpar o masina si am intrat pe mercador unde am si ... (vezi toată discuția)