avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Anaaa

Activitate Anaaa

Răspuns la discuția Furt din magazin
Nu am dat decat numele, la politie domnul de acolo a scos o fisa cu datele ei si a completat hartii pe acolo, eu am dat o declaratie in care am facut praf totul, si adresa, doar numele l-am spus si in prostia mea m-am gandit ca nici nu o sa o gaseasca daca nu au adresa
Nu vreau sa imi caut scuze, imi asum responsabilitatea, ma interesez doar ce se poate intampla si ce pot rezolva acum. Sa nu credeti ca vreau sa scap basma curata, mi-am primit si alte pedepse in afara de cele juridice, in seara cand s-a intamplat totul eram singura si speriata, nu am furat obiecte de valoare sau in valoare de o suma mare, insa am gresit enorm cand nu mi-am dat numele meu. Va multumesc pentru raspunsuri.
Daca as merge impreuna cu ea sa imi recunosc fapta, e posibil sa nu mai faca ea plangere? Of...totul s-a intamplat in bucuresti, in februarie anul acesta si abia acum a venit amenda asta.
Sunt camerele de supraveghere care m-au surprins, da, trebuie neaparat sa imi gasesc un avocat, sunt foarte speriata.
Acest aspect ma interesa acum, daca pot primi pedeapsa cu suspendare. Am inteles ca daca este o pedeapsa de mai mult de 2 ani este neaparat cu executare. Este posibil sa fiu retinuta si preventiv?
Asa stiam si eu dar deja tatal ei merge astazi sa vada dosarul, am incercat in toate felurile sa ii conving sa ma lase sa platesc amenda dar au refuzat sub pretextul mentionat anterior de aceea acum vreau sa iau in calcul ce mi se poate intampla in continuare.
Ea a consultat un avocat si i s-a spus ca se trece in cazier, nu pretinde sa ma dea in judecata, vrea doar sa nu i se pateze "viitoarea cariera politica". Amandoua suntem in prezent studente.
Am si eu un sir de probleme din care nu stiu cum sa ies. Totul incepe cu un furt din magazin, savarsit de mine, am fost prinsa insa nu am avut nici un act ca sa ma legitimeze, din inconstienta si fiind foarte speriata am dat numele unei prietene, am fost luata la sectie, am dat o declaratie apoi mi-au dat drumul. Acum prietena mea a primit o amenda administrativa pt fapta savarsita de mine insa nu este de acord sa platesc eu amenda deorece i se va trece ei in cazier. Acum ca ea va demonstra ca nu a fost ea, ci eu, eu ce risc? Ce acuzatii mi se vor aduce si ce pedeapsa risc? Nu am antecedente penale.