avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate cristinacip

Activitate cristinacip

Răspuns la discuția Avocati stagiari
legitimatia de avocat ti-o da dupa ce depui juramantul
Nu e chiar aberant. Asta denota faptul ca avocatul are destule cazuri incat poate sa-l invete si pe stagiar ceva. Sunt si multi avocati care nu prea au clienti. Si daca ei nu au clienti, tu de unde sa inveti???
am auzit si eu de la colegii care au intrat anul trecut, ca av definitiv trebuie sa aiba un venit de minim 80.000 lei pe an ca sa poata lua un stagiar (ei sunt din baroul sv)
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Nici mie nu prea mi-e clar, dar daca fac o schita din art. iese asa cum ai zis tu...
oricum nu m-ai lamurit
prodiamant a scris:

Pt legaly,

Inafara de art 16 , despre care s-a vorbit , mai sunt si alte modificari recente in OEPA? ?????????
Eu invat dupa o carte albastra de la edit Morosan 2010 dar la art. 16 scrie doar ca e abrogat

Daca s-a abrogat modificarea data de oug159/2008 nu inseamna ca a revenit la forma initiala....? S-a abrogat de tot??? Nu ar trebui sa scrie art.16 cum era in forma de dinainte de 2008?
andra_lexbv a scris:

la multi ani sarbatoritilor!!!
e cineva pe forum care da la Bacau?

Da. Eu:D
86OanaD a scris:

Eu cred ca emotii au cei care AU INVATAT!!! Cei care nu au invatat nu au de ce sa aiba emotii pentru ca ei prevad rezultatul...

Exact asta a spus si el...doar in alte cuvinte:)
Executron a scris:

Cineva care invata pt acest examen trebuie sa stie deja (chiar de mult timp) acele chestiuni enuntate... (in niciun caz nu zic ca ma numar printre acestia)

Cu o saptamana inainte de examen nu se retin chestiunile esentiale ci se relaxeaza creierul altfel randamentul va fi scazut!

Nu stiu daca se relaxeaza cineva...cred ca toti ingrasam porcul in ajun...:(
Ideea probabil e ca toata lumea sa scrie cu acelasi tip de pix si aceeasi culoare (negru sau albastru) pentru ca sa se evite semnele. Adica sa nu fie o teza cu albastru alta cu negru, un pix poate scrie mai gros unul mai subtire, diferenta dintre pix si stilou e iar vizibila si tot asa....

Nu ar avea importanta la b bucuresti unde sunt 1000 de candidati. Dar la celelalte unde s-au inscris 50-60 de oameni, probabil ca are.