avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati stagiari
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati stagiari

Am creat acest topic la propunerea membrilor care au fost admisi ca stagiari.
Sa vorbim despre ce inseamna sa fii stagiar, cum incepem, cum ne descurcam. :D
Cel mai recent răspuns: marik0 , utilizator 09:47, 11 Februarie 2011
Incepem cu urari si fericitari. Si pe toti ceilalti. Dragi colegi!!!
Nu va uitati ca este un serviciu. Si pentru a servi, serviti.
Chiar daca nu sunt inca un coleg de-al vostru, as vrea totusi sa felicit pe cei care au facut sacrificii sa ajunga pana aici!
Multumim sweaby !!

Pentru stagiari. V-ati gasit indrumator?
Inca o data felicitari noua..si multa bafta celor care au depus contestatii sau inca mai asteapta rezultatele!!

Eu inainte de examen am vorbit cu un avocat..mi-a promis ca ma va lua ca stagiar.. insa depinde doar de mine.. mai exact daca promovez sau nu examenul. Doamne ajuta ca l-am promovat.. si de prima data..pentru ca am jurat dupa examen ca nu vreau si nu voi mai trece prin asa ceva. epuizant psihic si fizic..

Criystina .. ai idee la cat timp dupa rezolvarea tuturor contestatiilor va fi validat examenul? nu de alta dar nu mai am rabdare, VREAU SA MERG IN INSTANTA!! :)
Bine v-am gasit pe noul topic si in noua calitate, cea de avocati=D>. Personal am impresia ca n-am sarbatorit destul aceasta realizare, dar nu e timpul trecut:strambatura: (urmeaza week-end-ul). Am si eu promisiuni de indrumare dinainte de examen dar sa vedem care din ele se va materializa. Ma simt ca in vacanta, fericit si implinit si mi-am propus sa savurez la maxim momentul acesta intrucat nu stiu ce ma asteapta la intrarea "in paine". Nu cred ca vom primi deciziile anul acesta, asa ca vacanta asta minunata se prelungeste. Intre timp imi pregatesc biblioteca profesionala, dau jos de pe net legi, ordonante, modele de cereri si de contracte, statute, acte constitutive, etc. , tot ceea ce poate fi descarcat free si care mi se par mie mai de folos. Citesc Comercialul si Procedura civila cand am chef si stau pe pagina INPPA-ului sa vad cum merge treaba acolo. N-ar strica sa mai facem cate o "vizita" prin salile de judecata, sa ne obisnuim cu ambianta. E foarte interesant sa vezi "pe viu" cum se aplica teoria. Voi ce faceti in perioada asta?

Alte discuții în legătură

Intrebare taxe anuale barou Tut_trademark Tut_trademark buna ziua.zilele trecute discutam la o cafea cu o studenta din anu 4 la o universitate prestigioasa din romania si se plangea ca ar vrea sa dea examenul de ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar 2008 DeaC DeaC =D> Felicitari tuturor celor care au promovat examenul de admitere in profesia de avocat! Acum ceva timp, dezbatand subiectul Admitere Barou 2008, unii ... (vezi toată discuția)
Avocatura nicolealex nicolealex buna , as dori sa stiu cum pot deveni avocat, inclusiv cuantumul taxelor care trebuie platite, daca este obligatorie urmarea cursurilor de la acel institut de ... (vezi toată discuția)