avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Activitate Angela Petre

Activitate Angela Petre

Răspuns la discuția admitere sng 2010
Da...te pot lamuri eu. Am participat la un astfel de concurs in vara acestui an. Nu este foarte complicat dar este proba eliminatorie si te solicita putin. Cand am dat eu era rezultatul doar cu admis sau respins. Acum am vazut ca se afiseaza notele obtinute si daca obtii mai putin de 7 esti respins. Se intra in ordinea alfabetica, ti se da o hartie format A4 cu mai multe instructiuni pe care trebuie sa le urmezi intr-un timp foarte scurt de la intrarea intr-un birou si instalarea in fata unui calculator. Nu ni s-au cerut folosirea diacriticelor. S-a dat ca si subiect redactarea unei hotarari, cerandu-se mai multe operatiuni privind formatul documentului, caracterele folosite, redactarea in barem...apoi printarea lui. Nu imi mai amintesc exact dar cred ca am avut la dispozitie 7 min. Mie personal timpul nu mi-a ajuns. Mi-au ramas cateva cuvinte nescrise si nu ma gandeam sa fiu admisa. Am luat totusi examenul pentru ca facusem corect absolut tot ce mi s-a cerut. Trebuie sa ai noroc de o tastatura buna. Eu am nimerit una cu caracterele sterse, unele erau scrise cu oja...va imaginati ca am lucrat mai mult din instinct...a fost o nebunie. E o proba solicitanta si stresanta.
Răspuns la discuția admitere sng 2010
Nu...din nefericire...raspunsurile trebuiesc date cum sunt in cod...asa cum le afiseaza ei ulterior in grila de corectare. O abatere de la cod si totul pica #-o nu se ia in considerare.Eu am dat in februarie si am fost consternata de exactitatea subiectelor.Intra pe concursuri la sng...si vezi grila de corectare din februarie....o sa te convingi.