avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Activitate roxana200512@yahoo.com

Activitate roxana200512@yahoo.com

Răspuns la discuția Datoriile la bugetul de stat?
Va multumesc. S-a lucrat atat de cinstit ca, X-(=D>, am facut chiar credit in 2005 sa achit impozitul cand s-a majorat brusc, retroactiv.
Sper sa reusesc sa scap de aceste datorii.
Multumiri.
Răspuns la discuția Datoriile la bugetul de stat?
Multumesc, pentru promptitudinea raspunsului. E adevarat ca n-am depus nicio copie nicaieri.
Am sa va urmez sfatul.
Multumes inca o data.
Buna ziua!
Cu rugamintea sa-mi dati variante, va prezint o situatie:
Am o societate a carei activitate am suspendat-o la RECOM in 10 dec 2007, cu pronuntare " se admite cererea asa cum a fost formulata" in februarie 2008 ( adica dec 2007 sau feb 2008 e data suspendarii?-nu mi-e clar). Suspendarea a intervenit ca urmare a faptului ca din cauza unor probleme personale nu ma mai puteam ocupa de firma.
Asadar, am suspendat-o si am uitat complet de ea, pana acum cand am constatat ca se apropie implinirea celor 3 ani de suspendare si am vrut s-o dizolv.
Cautand pe internet ce acte imi sunt necesare, SURPRIZA !, am datorii la stat si sunt in executare silita. Asta am gasit postat pe site-ul ANAF-ului, nu m-au instiintat ei, desi aveau adresa sediului si adresa administratorului. Le-am trimis un e-mail si am primit destul de repede raspuns de la Admin. Financiara de sector, cu Fisa Sintetica a societatii, de unde reies clar solduri cumulate de 3000 lei si penalitati de 6000 lei. Am verificat actele si se pare ca intr-adevar soldurile sunt solduri ( la momentul acela cu problemele pe care le-am avut , am uitat complet de ele). Deasemenea nu am mai depus bilanturi, crezand ca neavand activitate, e clar, ca ultimul bilant e valabil.
Ce pot face acum?
1) Sa declar faliment cu cerere de insolventa? In acest caz, scap de datoriile la stat ? Si ce implica pentru administrator?
2) Daca platesc in 2-3 rate, se scad intai dobanzile si abia apoi soldurile?
Va rog sa-mi spuneti ce-ati face in locul meu ( eu nefiind avocat)?
Va multumesc!