avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate eddytoia

Activitate eddytoia

Discuție juridic
Buna ziua
Fiind incadrat in sistemul penitenciar ca functionar public cu satut special ( LEGE Nr. 293 din 28 iunie 2004)unde salariul se compune din SF(salariu functie), SG(salariu grad),DL(dispozitiv de lupta),confidentialitate,fidelitate,ore noapte etc. per total 2000 RON. Lucrez in sistemul penitenciar ca asistent medical, membru la Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Conform Hotărâre nr.10 din 21.03.2013- privind stabilirea cuantumului cotizaţiei de membru al OAMGMAMR aceasta este de 1% pe luna din salariul de baza(Art. 1). Intrebare ,,LA CE SALARIU PLATESC EU ACEASTA COTIZATIE''. Parerea mea este ca la salariul de functie ca asistent nu la cel de grad sau dispozitiv de lupta ca functionar public.Mai tin sa mentionez ca toti asistenti M.J.,M.Ap.N.,M.I. sunt angajati ca funtionari publici cu statut special in functia de asistent. In cazul ,,Ordonanţa de Urgenţă care prevede creşterea cu 100 de lei a salariilor personalului medical începând cu 1 ianuarie 2015'' noua celor din M.J.-A.N.P. ne-au spus ca noi suntem functionari publici si nu beneficiem.

Va multumesc
O societate se judeca cu SAPARD-ul(fostul) are titlu executoriu si incasat o suma de bani de la Agentia de plati reprezentand subventie vie. Banca i-a virat fara sa ma anunte la titlu executoriu.Care este baza legala prin care banca a virat acesti bani din subventie la titlu, eu stiu ca bani din subventie nu pot fi virati si nici dusi in titlu executoriu. Astept lamuriri urgent.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția ordinul anrsc 343/2010
Pai cine sa faca aceasta inventariere ENET, firma care a montat repartitoarele nu trebuie sa vina la fiecare ap. sa vada cate calorifera(cine le mai are) cate tevi in ap. pe scara blocului la subsol etc.
Apropo da sat fara caini stimabila doamna eu de platit platesc ce consum, gaze apa rece ,lumina, telefon cu factura emisa de firma care distribuie un serviciu nu platesc la gaze 50 % apa rece 30 % si tot asa.
Va multumesc
Răspuns la discuția ordinul anrsc 343/2010
un ordin emis de o autoritate nationala este lege, si din cate stiu (poate grasesc) acest ordin nu are masuri coercitive stipulate,referitor la codul rutier are aceste masuri daca treci pe rosu daca depasesti viteza legala etc. (ex. carnet,puncte,amenda etc.). Cum sa platesc ceva din burta asa 50% , cine verifica caldura de la mine din casa,scara blocului,subsol firma care a montat repartiroarele cine o plateste tot eu cu imprumut facut la banca sa imi pun centrala.Cine ma da in judecata ENET (Focsani) au spus ca nu emit factura,As. Propietari ??? sunt 11 ap. ,6 ap. cu c.t. 5 ap. fara adm. din alta parte.
eu am centrala pe gaze si conform ordinului anrsc 343/2010 trebuie sa platesc partile comune (scara blocului;subsolul) daca eu refuz sa platesc care ar fi consecintele refuzului plati acestor aberati. Si acest ordin este lege
Va multumesc.