avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sumele incasate din subventie vie se pot duce pe titlu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sumele incasate din subventie vie se pot duce pe titlu executoriu

O societate se judeca cu SAPARD-ul(fostul) are titlu executoriu si incasat o suma de bani de la Agentia de plati reprezentand subventie vie. Banca i-a virat fara sa ma anunte la titlu executoriu.Care este baza legala prin care banca a virat acesti bani din subventie la titlu, eu stiu ca bani din subventie nu pot fi virati si nici dusi in titlu executoriu. Astept lamuriri urgent.

Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Executare silita obligatii fiscale dgaitan dgaitan Buna ziua, Am o neclaritate si va rog sa ma ajutati. Am primit titlu executoriu +somatie pt. impozite la bugetul statului neachitate la termen . Apoi la ... (vezi toată discuția)
Executare silita sume refuzate la plata din fonduri externe nerambursabile eagle_free eagle_free Buna ziua. Ma adresez dvs. pentru a lamuri o problema. Daca cineva are de recuperat o suma de bani din fonduri nerambursabile prin executare silita, ... (vezi toată discuția)
Bunul plac al primariilor sau baza legala? ana & maria ana & maria am primit acasa o somatie cu titlu executoriu pentru neplata impozitului pe cladiri si teren de 60 lei plus 10 lei penalizari. intradevar am uitat de ... (vezi toată discuția)