avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Activitate rock0ufo

Activitate rock0ufo

Nu va suparati pe mine daca intreb, dar ce valoare juridica are faptul ca "e absurd" ?
Accesul in campus cu autovehicule este restrictionat, deci nu cred ca as putea intra cu camionul.

Sa formulez problema altfel:
Daca totusi parchez bicicleta in interiorul holului, ma pot astepta sa fiu acuzat ca incalc vre-o lege, sau vre-un regulament?
De ce as glumi? Nu vad ce e atat de exagerat in a lasa bicicleta in interiorul cladirii spre deosebire da o lasa in exteriorul ei, bineinteles atat timp cat nu blocheaza nicio cale de acces/evacuare. Si oricum este irelevanta parerea mea sau a oricui, tot ce e relevant este legea/regulamentul care reglementeaza acest lucru, nu ?

Acum parasind putin latura legala, nu cred ca poate deranja pe cineva o bicicleta sprijinita de peretele unui hol de 50 mp timp de 3 ore cat tine un curs. Daca bicicleta ar fi ghiozdan sau umbrela sau skateboard, m-ati mai intreba daca glumesc?
Buna Ziua,

Eu vreau sa parchez bicicleta in holul cladirii.

Buna ziua, Exista vre-o prevedere care reglementeaza accesul cu bicicleta in interiorul institutiilor publice?
Tin sa precizez ca institutia despre care vorbesc este Universitatea Politehnica din Bucuresti, iar in regulamentul de ordine interioara ([ link extern ] .

Multumesc