avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bicicleta in interiorul cladirii facultatii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bicicleta in interiorul cladirii facultatii

Buna ziua, Exista vre-o prevedere care reglementeaza accesul cu bicicleta in interiorul institutiilor publice?
Tin sa precizez ca institutia despre care vorbesc este Universitatea Politehnica din Bucuresti, iar in regulamentul de ordine interioara ([ link extern ] .

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 23:03, 17 Noiembrie 2010
Buna ziua .
Dvs. vreti sa intrati cu bicicleta la cursuri ? sau care e sensul intrebarii ?
Buna Ziua,

Eu vreau sa parchez bicicleta in holul cladirii.

Vreti sa parcati bicicleta in holul facultatii? glumiti?
De ce as glumi? Nu vad ce e atat de exagerat in a lasa bicicleta in interiorul cladirii spre deosebire da o lasa in exteriorul ei, bineinteles atat timp cat nu blocheaza nicio cale de acces/evacuare. Si oricum este irelevanta parerea mea sau a oricui, tot ce e relevant este legea/regulamentul care reglementeaza acest lucru, nu ?

Acum parasind putin latura legala, nu cred ca poate deranja pe cineva o bicicleta sprijinita de peretele unui hol de 50 mp timp de 3 ore cat tine un curs. Daca bicicleta ar fi ghiozdan sau umbrela sau skateboard, m-ati mai intreba daca glumesc?
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2010
rock0ufo, utilizator
Dar daca ar fi motocicleta , masina , sau camion ?
E absurd.

Alte discuții în legătură

Este ilegal de a depozita in scara blocului 2 biciclete ? iuliana mateiii iuliana mateiii Buna seara.Noi stam intr-un bloc alcatuit din p+1+2 etaje.Avem toate 6 familii cota parte din scara blocului.Eu stau la etajul 1 si am 2 bicicleta legate de ... (vezi toată discuția)
Lege sens de deschidere uși apartament Gelu222 Gelu222 Bună seara, Care este articolul de lege, care reglementează sensul de deschidere a ușilor de intrare/ieșire in/din apartament ? Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Buna ziua, sensul de deschidere a usii de apartament este momentan ... Secureanu_Nicolae Secureanu_Nicolae Buna ziua, Sensul de deschidere a usii de apartament este momentan pe interior, as dori sa o schimb cu deschiderea in exterior. Usa nu se va lovi de usile ... (vezi toată discuția)