Nu nu sunt platitor de tva va multumesc
Intrebarea ar fi as p[utea sa adun tva ul din perioada in care eu lam achitat si sa se ramburseze in contul restantei?
Pina nu de mult am fost detinatorul unui spatiu pe care l am inchiriat de la o firma.In contract era trecuta suma plus tva ul.Undeva in Codul fiscal este scris ca pe chirii nu se percepe tva numai daca proprietarul spatiului plateste tva la stat.La incheierea contractului din cite am fost informat de contabila mea ei erau obligat sami faca aceasta dovada iar in contract nu este specificat nicaieri ca ei sunt platitori de tva la sta.Ce sa fac in ac caz deoarece am o restanta la chirie de vreo 2 luni
Este normal s a fim obligati sa ne asiguram obligatoriu locuinta? si de ce? in legislatia UE este prevazuta asa ceva? io cit am locuit in italia nu am auzit nici un italian ca tre sa plateasca asigurare ptr locuinta. Nu cumva statul Roman prin ilegalitatile pe care le au facut altii prin defisarile abuzive si prin neexecutarea lucrarilor de indiguire{statul Roman a primit fonduri de la UE ptr asemenea lucrari}vrea sa arunce pisica moarta in curtea altuia? VA MULTUMESC SI ,,,,,SA TRAITI BINE,,,,,,,
Am si chitante am si politele de asigurare Astazi am discutat cu cei de la CSA si mia zis ca ios de vina ca nu am avut asigurare ca io trebuia sa ma uit si sa vad daca datele corespund
ca nu pot demonstra ca cei de la asigurari au gresit si din ce motiv
Practic mau acuzat ca io am cumparat{folosesc cuvintele lor} o asigurare din data respectiva Acum stau si ma intreb e vre o lege in care scrie ca asiguratorul este obligat sa asigure continuitate la polita de asigurare si sa nu lase descoperit clientul pe strazile Europei
Autovehicolul cit si eu eram in afara granitelor tarii .Polita de asigurare sa expirat in data de 20 a lunii urmatoarea polita isi incepea valabilitatea pe 22 pe 21 am atins masina aia ,in data de 8 ficamea a mers si a reinoit asigurarea trimitindumi o in italia fiindca nu era prima oara cind faceam lucrul acesta nu am verificat exactitatea Asiguratorul mia refuzat neplata daunelor motivind ca nu eram asigurat document care la primit cei de la BAAR
am avut un accident rutier in ue din cauza unui angajat al asiguraratorului am ramas descoperit 1 zi intre politele de asigurare si in aceasta zi am avut un mic accident (paguba de 1000E) io crezind cai o greseala banala care se poate corecta dar in final mam ales cu un dosar in instanta polita de asigurare fiind achitata cu 2 sapt inainte de catre un membru al familiei in baza cartii de identitate al masinii cei de la baar bucuresti inteleg ca nus io de vina dar pin la urma mia trimis mie nota de plata unde trebuie sa merg si ce tre sa fac ptr a nu plati ac suma de bani multumesc