Ayaz a scris:
ENGFULL a scris:
va urez tuturor canditatilor MULTA BAFTA !!!!!!!!!!!!
Multumim mult, ENGFULL, constat cu placere ca nu ne-ai uitat!:) Iata, ce inseamna sa fii om!:):):)
Si daca tot te-am prins (poate mai intri pe-aici) te-as ruga sa-mi spui si mie in ce conditii (de siguranta sau nu) se lasa bagajele si unde, cum ? Despre tinuta ce poti spune?:)
Oricine are un raspuns la aceste intrebari poate raspunde.:)
imbraca=te cu orice crezi ca te vei simti comod , nu conteaza la acest moment tinuta , important este sa te simti bine , nici prea cald , nici prea rece ( asa ca daca suferi din cauza aerului cond ia-ti ceva de pus peste )
bagajele se pot lasa fie la catedra fie la marginea bancilor , depinde de configuratia salilor
apa si pix negru , obisnuiesc sa dea ei , dar ,,,, pentru orice eventualitate nu strica o rezerva
in rest .... bafta si concentratie maxima ....
lasati timp necesar pentru completat bulinile si aveti grija sa nu va fuga ochii si sa transcrieti gresit ( eu puneam buletinul pe rand ca sa fiu sigura ca e in dreptul intrebarii corespunzatoare nr )
nu lasati emotiile sa va compleseasca , daca la inceput nu reusiti sa va concentrati , mergeti la alta intrebare si ... reveniti in mod deosebit la primele intrebari la care ati raspuns dupa ce va trec emotiile
bafta
va tin pumnii !