Eu nu am luat, mi-au marit nota doar cu 60 de sutimi si aveam nevoie de 70. Si dupa barem imi ieseau mai mult de 70 de sutimi in plus.
Oricum, faptul ca la contestatie au mai trecut inca 253, cu aproape 1,5 mai mult decat la prima corectare, spune multe.
Pe inppa cluj este urmatorul anunt: "Vom afişa în curând rezultatele obţinute la probele scrise din 17-19 octombrie 2011." Pagina unbr mie nu mi se incarca. Trepidez.
Am o curiozitate. M'am uitat pe grilele date la INPPA in martie si nov 2010, la definitivat, si grilele sunt cu un singur raspuns. Sunteti si voi de parere ca cel mai probabil si la admitere vor fii la fel? Eu una sper sa fie asa.
Pentru Bucuresti: anul trecut certificatul medical eu l-am luat de la Spitalul universitar!
Va rog sa va dați cu părerea despre următoarele doua subiecte dintr-o carte de sinteza:
1. Revizuirea unei hotărâri se poate cere în următoarele cazuri:
a) dacă, dupa darea hotărârii, s-au descoperit înscrisuri noi doveditoare , reținute de partea potrivnica involuntar, înscrisuri ce existau la data când a fost pronunțată hotărârea ce se cere revizuita;
b) dacă s-a desființat sau s-a modificat hotărârea unei instante pe care s-a întemeiat hotărârea a cărei revizuire se cere;
c) dacă statul ori alte persoane de drept public sau privat sau de utilitate publica, dispăruții, incapabilii sau cei puși sub curatela nu au fost apărați deloc sau au fost apărați cu viclenie de cei însărcinați sa-i apere.
2. Daca statul ori alte persoane juridice de drept public sau de utilitate publica nu au fost apărați deloc sau au fost apărați cu viclenie de cei însărcinați sa-i apere, termenul de introducere a revizuirii:
a) este de o luna si se socotește de la comunicarea hotărârii definitive;
b) este de 15 zile si se socotește de la comunicarea hotărârii definitive, respectiv, de la data când hotărârea a rămas definitiva;
c) este de 3 luni de la comunicarea hotărârii definitive.
In carte autorul spune ca pot fi una sau doua variante de răspuns! vi le-am propus spre dezbatere pentru ca nu mi s-a părut corect răspunsul dar la ele!
Multumesc!