avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate marilyn22

Activitate marilyn22

Răspuns la discuția COPIL INFIAT-DREPTURI
Asta inseamna ca nu am nici un drept dupa tata?Adica ei au stat casatoriti 34 de ani,a participat si el la plata in rate a apartamentului,mama luandu-i numele in urma casatoriei,m-au adoptat pe mine si acum dupa ce tata a murit,eu nu am nici un drept dupa el,ca si cum nu ar fi existat si nu ar fi participat cu nimic la casa aia?!
Am 30 ani,sunt infiata,sunt infiata de la 2 luni si sunt unicul copil.Tatal meu adoptiv a decedat in 2004,iar cand am vrut sa fac succesiunea pe apartament,mama adoptiva a zis de fata cu notarul ca nu am ce succesiune sa fac,pt ca apartamentul e trecut pe numele ei de fata.Mentionez ca mama sa casatorit cu tata in 1970,au luat apartamentul pana sa se casatoreasca cu 5 luni inainte pe numele mamei de fata,dar nu l-au luat cu banii jos,s-au casatorit si au platit rate le el 18 ani.Mama cand a platit ratele,le-a platit cu numele ulterior casatoriei.Am vreun drept la casa de pe urma tatalui?Poate mama sa treaca tot apartamentul altcuiva prin vanzare cumparare?
Răspuns la discuția copil infiat
am fost siapartamentul este pe numele ei .ea este unic propietar.
locuiam in pitesti dar mam certat cu mama.am plecat cu chirie .tot in pitesti.vreau sa stiu cum pot sa fac buletin nou cind va expira cel vechi. fara ajutorul mamei .ce sa fac.sunt si infiata de familia aceasta .ajutatima sa imi caut drepturile de copil infiat .
Mai exista un ap cu 2 camere pe care mama l-a mostenit in urma decesului parintilor ei,acesta fiind pe numele pe care il are in urma casatoriei.Tata inca traia cand mama a intrat in posesia apartamentului.Acolo am vreun drept de pe urma tatalui?Mama poate sa vanda vreunul din apartamente fara ca eu sa stiu,fara aprobarea mea?
Apartamentul e trecut pe numele de fata al mamei deoareca casatoria a avut loc imediat dupa achizitionarea acestuia iar ei au contribuit impreuna la plata in rate a apartamentului.
vorbesc despre tatal care ma infiat.Ambii mei parinti sunt adoptivi.
Discuție copil infiat
Am 28 de ani si sunt infiata de la varsta de 2 luni cu acte in regula.Nu mai am frati sau surori.In 2004 a murit tatal meu,iar mama a refuzat sa facem succesiunea pe apartament motivand ca este trecuta doar ea in acte cu numele ei de fata.Parintii mei au fost casatoriti din 1974 pana cand a decedat tata in timpul casatoriei mama purtandu-i numele lui tata.Apartamentul l-au cumparat impreuna in rate la vremea aceea dar mama l-a trecut pe numele ei de fata.Acum imi spune ca eu nu am nici un drept de pe urma tatalui din acel apartament cu 3 camere,ca totul este numai al ei.Vreau sa stiu daca este posibil ca dupa ce tatal meu a locuit acolo o viata intreaga,a avut buletin cu acea adresa,se poate ca dupa moartea lui mama sa nu-mi dea nimic,sa nu am nici un drept de la tata doar ptr ca apartamentul este pe numele mamei de fata?Cu respect,va multumesc