avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate lutchy

Activitate lutchy

Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Buna!
Mi se apropie si mie termenul.... acelasi loc, acelasi martor. Eu plangerea mi-am redactat-o singur, dar nu cred ca sunt in masura sa ma reprezint asa ca asa avea nevoie de un avocat. Rog un ,,coleg de suferinta" sa ma ajute in acest sens eventual cu avocatul care v-a reprezentat pe voi si cu tarifele care se percep. Daca ma poate ajuta cineva adresa mea de mail este: lucian.stoica21@gmail.com.

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Da...eu am patit acelasi lucru pe 24 octombrie cu numere de provincie... Vreau sa depun plangere, dar ma mai gandesc la felul in care sa o scriu. Poate ar fi mai bine sa formam un grup si sa fim reprezentati de acelasi avocat.
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Si care sunt pasii care ar trebui sa-i urmez ca sa scap de amenda?Ce ati facut voi? Exista sanse ca amenda sa se transforme in avertisment?
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Buna,
Si eu sunt o victima.....am primit azi o scrisoare prin care am fost anuntat ca sunt amendat cu suma de 3000 ron pentru ca am parcat pe o alee secundara a parcului Herăstrău in zona Miorita în data de 24.10.2010. Si la mine este acelasi martor, M.C. din Piatra Neamt.Vreau sa depun contestatie deoarece suma mi se pare exorbitanta, dar va rog sa imi spuneti ce ati rezolvat voi.Multumesc!