multumesc pentru interes dar mai am o intrebare firma fiind din 2006 e valabila radierea dupa 5 ani se radiaza automat fara sa mai fac cine stie ce demersuri?
am o problema in legatura cu declararea firmei inactiva la fisc.as vrea sa stiu ce trebuie facut sa o activez.
am firma din 2006, am fost la registrul comertului prahova, am facut toate demersurile pt a o deschide, mi-a fost eliberat un nou certificat de inregistrare, am dobandit toate aprobarile , am cumparat casa de marcat si cand am ajuns la fisc pentru a fiscaliza si sigila casa de marcatmi s-a spus ca firma este declarata inactiva.deoarece inante de a ajunge la fisc am facut contract cu distribuitori si mi-a fost adusa marfa, am zis sa nu astept 30 de zile pentru a depune firma la Monitorul Oficial si de la Camera de Comert mi s-a sugerat sa intocmesc dosare pentru Intrep.Individuala, care mi-a refuzata deoarece pe numele meu, fiind administratorul firmei inactive in cazierul judiciar aparea firma ca inactiva.juristul Fiscului mi-a sugerat sa fac o declaratie prin care tatal meu avand procura de reprezentare a firmei inactive sa atraga toata responsabilitatea pe numele lui pentru a-mi fi sters mie din cazierul fiscal dar de asemenea dureaza peste 30 de zile. exista o solutie sa pot face ceva cu una dintre ele mai repede fiind presat de distribuitori....?#-o
va mul!tumesc anticipat!