Nu intelegeti bine.Nu este invidie.In problema noastra intra si alte lucruri din familie.Ca sunt nervoasa si nu invidioasa ati intelege mai bine,dar...ex. spune Dl.--care e frate-Multumeste-mi ca nu iti iau soarel-adica nu a construit casa pe linie,si-Mai bine O sa astup fintina,decit sa folosesti....Si inafara de asta si avocatul a zis ca avem drept la fintina,dar judecatoria costa...ca sa ajung sa am de la ei drept de -servitute-De ce nu e de ajuns contractul in care este mentionat acest drept.SI cum adica eu nu am dreptul legal sa stiu pina unde este jumatatea terenului...numai unde spune vecinul El nu are nevoie de masurari topografice.?
Vecinul costruieste casa pe un teren care a fost comun cu al nostru ,adica a fost impartit si vindut de mama pentru cei doi fii.Singura fintina este pe teritoriul lui./in zona nu este usor gasit apa.Noi am c umparat dupa el terenul.Pe contractul lui nu este mentionat ca fintina este a ambilor frati si El nu recunoaste acest drept cand vrea ne da apa cind nu ne scoate legatura la hidrofor. Construieste casa cu 1/2etaj 2 ferest,re de baie si de coridor spre noi/2m/3m distanta/se poate vedea in curte.... Acum costruieste gardul tot fara acordul nostru.DE discutat cu noi nu discuta nu/l intereseaya ce spunem.A zis sa /l dam in judecata.../nu am bani/...Atit a facut ca a pus gardul cu 15/20 cm mai spre teritoriul lui.Am pus cerere de rugaminte la primarie ca sa -l obliga pe el sa tine cont de drepturile vecinilor dar nu s-a schimbat nimic.Dupa cum stiu ar trebui sa aiba autorizare legala de impartire a terenului si acordul vecinului ca suntem de acord de construire,dar nu are ca nu a venit topograf la noi .El totusi a primit drept la constructie.Dar noi nu avem drept daca unii fac ce vor.Acum pune gardul din beton si lemn...spre partea noastra cum vrea Ca sa fie mai interesant muncitorii nu au lucrat ca le era frica el a stat fiind proprietar a iceput sa lucreze.....Cum sa fie mai departe ..numai la tribunal se face dreptate...sa sa astept sa faca Domnul de sus....#-o