am fost in austria si am primit in loc de taill 2 ,o adeverinta de la firma de asigurari prin care reiese ca nu se elibereaza 2 taill-uri pt masinile exportate,va comunic maine ce am rezolvat
la actele acestei masini am in felul urmator.am typenschein,cartea de identitate,si mai am un carton galbel pe nume de zulassungsbescheinigung <teil 1> si mi sa comunicat ca imi trebuie si <teil2>am incercat sa o imatriculez si ikn bulgaria si tot acesi problema mi-sa comunicat.ce ma sfatuiti sa fac.va multumesc anticipat
buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa eliberat un singur talon galben pe numele meu.la imatriculari in romania mi-sa comunicat ca imi trebuie 2 teill-uri dar in clipa cand am sunat la respectiva firma de asigurari din austria ,mi-sa spus ca inj cazul masinilor pt export nu se elibereaza decat teill nr 1.ce trebuie sa fac in l;egatura cu aceasta problema.precizez ca un teill il am dar nu stiu cum arata acel teill 2.are cineva fato ciu ambele teill-uri