Dragi colegi mai usor cu ora, data afisarii..ca-mi creste tensiunea....si asa marita...! voi nu ati observat ca toate afisarile pe site s-au facut dupa ora 18? Acu pe bune nu mai avem nimic de pierdut..ci de aflat un rezultat ..da ori ba..haideti sa fim optimisti:)
De la Galati mi s-a spus ca in cursul zilei de azi.. dupa 12
pitzu_diana a scris:
uulise a scris:
la procedura civila ... acolo a fost cheia , baremul mizerabil
Si eu zic ca procedura civila va face diferenta...Bine ca macar la ultima proba subiectele chiar au fost de foarte mult bun simt :)
De obicei materia care face diferenta e una la care nu te astepti (ex civilul anul trecut la Bucuresti).
fanem a scris:
annemarye a scris:
Nu cred ca o sa fie ca in februarie,atunci grila a fost singura proba de concurs, insa este de toata jena ca trebuie sa ne dam cu presupusul, cand noi trebuia sa fim informati de catre cei care se ocupa de organizarea acestui examen.Cei de la INM sunt mult mai seriosi, cel putin stiam ce ma asteapta.....
Annemarye la INM e parfum organizarea!
Da...si acum regret ca am facut doar 72 si n-am fost printre cei intrati,dar asta este, se mai da si la anul,cat despre organizare, totul a fost foarte bine pus la punct.Mi se pare absurd ce se intampla cu examenul in Barou, grila, sinteza si spete(foarte dificil pentru absolventii de facultate fara experienta).
Nu cred ca o sa fie ca in februarie,atunci grila a fost singura proba de concurs, insa este de toata jena ca trebuie sa ne dam cu presupusul, cand noi trebuia sa fim informati de catre cei care se ocupa de organizarea acestui examen.Cei de la INM sunt mult mai seriosi, cel putin stiam ce ma asteapta.....
al3x82 a scris:
Cred ca o sa fie ca in 2010 in februarie , 2 variente de raspuns , totusi ar fi frumos sa fie numai o varianta
Multa bafta la toti!!!
da...si eu cred k o sa fie ca in februarie...multa bafta tuturor!
AlexBal a scris:
Grile deschise cu 4 variante posibile. Interesant, nu? :)
nu t supara...te-ai inregistrat doar ca sa spui asta si sa sperii lumea?macar dai la barou?...stii c inseamna sa inveti 3 luni si sa fii stresat?dak nu te-as ruga sa fii mai atent cu astfel de comentarii..dak este adevarat te-as ruga frumos sa indici sursa spuselor tale..o seara frumoasa.