avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Robert2631

Activitate Robert2631

Răspuns la discuția Concediat fara decizie si preaviz
Sesizarea la I.T.M o fac dupa ce primesc confirmarea? iar pe baza deciziei pe care el o sa mi-o dea il actionez in instanta.... pot sa ii cer cheltuielile de judecata si salariile pe care eu le pierd pe durata procesului ?
Buna ziua, am si eu o problema si nu stiu cum sa procedez.
Am fost angajatul unei firme din Tr. Severin iar pe data de 03.11.2010 am fost concediat fara niciun motiv si nici o explicatie in urma unei discutii cu patronul in care i-am cerut o parte din salariul pe care nu il vazusem de 6 saptamani.
Am vb cu cineva si ma invatat sa ii inmanez o cerere in care sa ii cer motivul concedierii mele, i-am inmanato directorului dar nu am primit niciun raspuns, mi-a spus doar sa predau inventarul si sa plec acasa.
Apoi doamna de la personal a zis ca a vb cu el si a zis ca o sa ma dea afara pe motiv disciplinar (doar pt ca iam cerut salariul) si ca nu o sa vad nici somaj.
Cineva mi-a spus sa formulez o cerere in care sa ii cer motivele concedierii mele dar sa o trimit oficial nu facuta de mana si nici inmanata personal ci trimisa prin posta recomandata si cu confirmare de primire ca sa am eu dovada ca am facut aceasta cerere cand este sa fac contestatie in instanta.
Acum nu stiu eu va spun astea doar din ce m-au invatat uni oameni, as vrea daca se poate ajutorul unui profesionist in chestiile astea.
Va multumesc.