sunteti in masura sa dati un raspuns sigur,,,,este caz de puscarie sau nu???avand in vedere ca sunt pana in 20 de zile de ingrijiri medicale pe medico-legal(cu drept de prelungire parca) tipul este destul de "sifonat" am vorbit cu el,sa comportat frumos,noi ne-am cerut scuze pt cele intamplate,el de asemenea dar nu intelege de ce a trebuit sa il batem asa de tare.va multumesc inca odata si astept raspunsurile dumneavoastra!!!!
buna seara...am vorbit cu victima zilele acestea,ne-am recuoscut fapta.deocamdata politia nu ne-a chemat sa dam nici o declaratie,dar banuiesc ca urmeaza,tipul a zis ca "sterge cu buretele" tot adica arde toate documentele care le are impotriva noastra dar cu o conditie,sa ii dam 1500 ron,altfel ne trimite in judecata...din alte surse am inteles ca procesul dureaza foarte mult,el martori are doar 2...noi am recunoscut fapta ,victima a recunoscut ca el a inceput agresarea dar noi am exagerat...!Va multumesc mult si mai astept noutati de la dumneavoastra!!!o seara placuta!
probleme cu legea nu am mai avut niciodata(cate o amenda pt circulatie am luat) dar in altceva nu am fost niciodata implicat,exista doar un martor,care e recunoscut doar 3 persoane din noi,printr care eu nu sunt,victima pe mine num-a vazut cand l-am lovit....sincer imi este putin frica...am 20 de ani si nu vreau sa intru in "belele"....treaba cu avocatul m-ar tenta
buna ziua,ma numesc alex,si sambata seara cu mai multi prieteni undeva la tara,stateam la strada,,,,printre care un locanic in stare avansata de ebrietate si ne jigneste,comportament vulgar sub orice critica,dupa care,dupa mai multe injuraturi reciproce si contraziceri,fara un motiv(mai bn zis,de la alcool),se iveste o altercatie intre noi(5 la numar) si el,il loveste pe unul dintre prietenii mei si cad ambii la pamant,dupa care noi(5) sarim peste el si il agresam....rezultatul fiind concret sa nu o lungesc foarte mult,(victima) merge la spital,dupa care isi ia un certificat medico-legal de 18 zice de spitalizare,teoretic,dar practic in momentul asta dupa 4 zile,umbla prin baruri,,,ca de obicei si asteapta ca politia sa rezolve totul,,,ce putem patzii noi???va multumesc anticipat si foarte mult!o seara placuta