avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Activitate DanielaFlorea

Activitate DanielaFlorea

Răspuns la discuția admitere barou 2013
eu nu am gasit nimic referitor la data de 16 septembrie.
Andreeas1, nu ne spui si noua mai multe?
Răspuns la discuția ADMITERE BAROU 2012
romarta123 a scris:

am sunat la barou , adeverinta de la medicul de familie separata de certificatul de la psihiatru nu e buna. trbuie certificatul a5 care sa includa pe langa evaluarea psihiatrica si semnatura medicului generalist!

eu mi-am luat asa de la Victor Babes. M-a costat 30 ron, nu am avut nevoie de programare, in schimb am pierdut cam o ora jumate pe la usi.
inscrierea ca inscrierea, dar cu invatatul cum stati? Ce mai aveti de parcurs? De ce va temeti cel mai tare? La ce materie va simtiti cel mai bine pregatiti?
violettt66 a scris:

CrisTiNa Tikale a scris:

4 ore am stat la coada, erau doua secretare, una primea dosare, le verifica si una cam statea degeaba X-(

Trebuie sa scrim noi numele pe dosare, sau alte date de identificare?

Pe fiecare dosar ne scriem noi numele, initiala tatalui si prenumele.
CrisTiNa Tikale a scris:

eu m-am inscris azi la baroul buc, se plateste taxa de 300 lei

cat ai stat la coada? era tot asa omor? Cate secretare erau?
doru6 a scris:

Imi spune si mie cineva daca trebuie formulata cumva anume declaraţia din care rezultă că în cazul în care va fi declarat admis, candidatul înţelege că nu poate să se înscrie în alt barou decât cel la care a depus cererea de înscriere la examen si totodata, candidatul va indica în declaraţie dacă doreşte să urmeze cursurile de pregătire iniţială în cadrul INPPA sau într-un centru teritorial al INPPA?

Exista vreun model pe undeva, eventual la Barou sau fiecare se exprima cum doreste? Multumesc

exista model la Barou. Tu doar sa ai la tine niste coli albe, sa ai pe ce scrie.
madalenna a scris:

Il gasesti atat pe site cat si la barou cand depui dosarul.
Am si eu o intrebare, care este adresa exacta unde depunem dosarele? Este str Dumitru Raureanu nr 3 sectror 5 (sediul baroului) sau trebuie in alta parte?

Da, in Raureanu 3 se depun dosarele, la etajul 5.
andaanduta a scris:

DanielaFlorea a scris:

andaanduta a scris:

s-a mai spus faptul ca cei care nu au platit taxa de 300 ron, deci care s-au inscris pana in ora 11.00 si nu aveau de unde sa stie de existenta taxei, ca vor fi contactati telefonic pentru a-si completa dosarul cu aceasta taxa.
IMPORTANT: nu depuneti chitanta - cea de 300 ron- in original la dosar, ci in copie, deoarece acesti bani vor putea fi dedusi daca veti promova examenul.

La ora la care am depus eu dosarul depunerea acestei chitante IN ORIGINAL era obligatorie!

dupa care s-au schimbat, doar de la ei a plecat chestia sa nu depunem in original, nu am inventat-o;
eu personal si cei de dupa mine am depus in copie;
e de rasul curcilor

Oricum, eu stiam ca dupa examen avem dreptul sa ne cerem actele din dosar inapoi, pe baza unei cereri. Prin urmare ar trebui sa putem recupera si celebra chitanta. Desi ma indoiesc sincer ca cineva o sa ne restituie vreodata cei 300 ron. Doar nu sunt fraieri......
andaanduta a scris:

s-a mai spus faptul ca cei care nu au platit taxa de 300 ron, deci care s-au inscris pana in ora 11.00 si nu aveau de unde sa stie de existenta taxei, ca vor fi contactati telefonic pentru a-si completa dosarul cu aceasta taxa.
IMPORTANT: nu depuneti chitanta - cea de 300 ron- in original la dosar, ci in copie, deoarece acesti bani vor putea fi dedusi daca veti promova examenul.

La ora la care am depus eu dosarul depunerea acestei chitante IN ORIGINAL era obligatorie!
eu m-am inscris astazi la Baroul Bucuresti. M-am mai inscris si anul trecut, e adevarat, in ultima zi de inscriere cand am stat la o coada absolut infernala. M-am gandit ca e vina mea ca am asteptat pana in ultimul ceas (desi aveam motive personale intemeiate, respectiv eram insarcinata la vremea aia...). Anul asta am zis sa fiu prevazatoare, sa ma duc in prima zi. Coada era aproape la fel de mare ca anul trecut, umilinta insa, MULT mai mare.
Eu am stat la coada de la 11 la 14 cand am intrat pt ca 5 persoane din fata mea m-au lasat inaintea lor. Efectiv nu mai puteam sta in picioare de rau ce-mi era. Am acasa un bebelus pe care il alaptez si la 14:30 trebuia sa manance...Daca stateam sa imi vina randul probabil ca intram cam la 14:30 pt ca intra o persoana la 5 minute dupa calculele mele.

Eu taxa de 300 ron am platit-o la Barou pt ca afisul se punea cand eram eu acolo. Acum inteleg ca se poate plati la BCR. Va sfatuiesc sa faceti asta daca puteti pt a scuti o coada la Barou...