am sunat la barou , adeverinta de la medicul de familie separata de certificatul de la psihiatru nu e buna. trbuie certificatul a5 care sa includa pe langa evaluarea psihiatrica si semnatura medicului generalist!
CrisTiNa Tikale a scris:
4 ore am stat la coada, erau doua secretare, una primea dosare, le verifica si una cam statea degeaba X-(
Trebuie sa scrim noi numele pe dosare, sau alte date de identificare?
eu m-am inscris azi la baroul buc, se plateste taxa de 300 lei
Imi spune si mie cineva daca trebuie formulata cumva anume declaraţia din care rezultă că în cazul în care va fi declarat admis, candidatul înţelege că nu poate să se înscrie în alt barou decât cel la care a depus cererea de înscriere la examen si totodata, candidatul va indica în declaraţie dacă doreşte să urmeze cursurile de pregătire iniţială în cadrul INPPA sau într-un centru teritorial al INPPA?
Exista vreun model pe undeva, eventual la Barou sau fiecare se exprima cum doreste? Multumesc
Il gasesti atat pe site cat si la barou cand depui dosarul.
Am si eu o intrebare, care este adresa exacta unde depunem dosarele? Este str Dumitru Raureanu nr 3 sectror 5 (sediul baroului) sau trebuie in alta parte?
DanielaFlorea a scris:
andaanduta a scris:
s-a mai spus faptul ca cei care nu au platit taxa de 300 ron, deci care s-au inscris pana in ora 11.00 si nu aveau de unde sa stie de existenta taxei, ca vor fi contactati telefonic pentru a-si completa dosarul cu aceasta taxa.
IMPORTANT: nu depuneti chitanta - cea de 300 ron- in original la dosar, ci in copie, deoarece acesti bani vor putea fi dedusi daca veti promova examenul.
La ora la care am depus eu dosarul depunerea acestei chitante IN ORIGINAL era obligatorie!
dupa care s-au schimbat, doar de la ei a plecat chestia sa nu depunem in original, nu am inventat-o;
eu personal si cei de dupa mine am depus in copie;
e de rasul curcilor
s-a mai spus faptul ca cei care nu au platit taxa de 300 ron, deci care s-au inscris pana in ora 11.00 si nu aveau de unde sa stie de existenta taxei, ca vor fi contactati telefonic pentru a-si completa dosarul cu aceasta taxa.
IMPORTANT: nu depuneti chitanta - cea de 300 ron- in original la dosar, ci in copie, deoarece acesti bani vor putea fi dedusi daca veti promova examenul.