avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate Raduta Mihaela

Activitate Raduta Mihaela

Discuție Nelamurire
Buna ziua,

Am o nelamurire. Sunt divortata de apropae 2ani iar fostul meu sot vrea sa ma acuze pentru sustragerea unor bunuri de pe masina lui , eu nu i-am luat asa ceva de pe masina martori precum ca i-am luat asa ceva nu are(imi tot spune ca are martori ca a avut acele bunuri pe masina si intradevar erau pe masina cand ne-am despartit noi), Imi poate face dosar penal pentru furt?
Multumesc.
Răspuns la discuția Divort de comun acord
Copii nu a rezultat din aceasta casatorie.
Multumesc mult pentru raspuns si ajutor.
Buna seara, vineri doresc sa ma duc la tribunal sa depun actele pentru divort, am platit taxa judiciara de 39 lei,timbru judiciar am, copie buletin( a mea si a sotului),certificat casatorie,intampinarea(cererea),deci intr-un cuvant am toate actele necesare pentru divort, intrebarea mea este de ce nu pot sa depun actele singura si trebuie sa se prezinte si sotul meu?
Răspuns la discuția Dosar Penal
imi poate face dosar daca mi-a dat masina in urma unor intelegeri intre noi? masina are numere de spania nu este inmatriculata in romania.Daca se verifica masina in spania si va gasi ca nu are taxele platite ce se poate intampla?
Discuție Dosar Penal
Buna ziua, ma confrunt cu o problema.
M-am casatorit in 2008 sotul meu avea masina masina este inscrisa in spania pe numele lui, noi de moment nu am bagat divort .
Eu cand am plecat de la el am plecat cu tot cu masina toate actele masini sunt la mine, poate el sa declare masina furata?El mi-a spus mie ca pote sa-mi faca dosar penal si sa ma bage la vandalism pentru ca i-am luat statia de pe masina( boxe, casetofon ,etc)
Va rog din suflet daca ma poate lamuri cineva