avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar Penal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar Penal

Buna ziua, ma confrunt cu o problema.
M-am casatorit in 2008 sotul meu avea masina masina este inscrisa in spania pe numele lui, noi de moment nu am bagat divort .
Eu cand am plecat de la el am plecat cu tot cu masina toate actele masini sunt la mine, poate el sa declare masina furata?El mi-a spus mie ca pote sa-mi faca dosar penal si sa ma bage la vandalism pentru ca i-am luat statia de pe masina( boxe, casetofon ,etc)
Va rog din suflet daca ma poate lamuri cineva
Cel mai recent răspuns: Raduta Mihaela , utilizator 14:32, 10 Noiembrie 2010
Poate sa va faca plangere penala.Mai departe se va cerceta de organele in drept.Aveti dreptul la aparare.
sotul dvs e indreptatit sa va faca plangere pt furt
imi poate face dosar daca mi-a dat masina in urma unor intelegeri intre noi? masina are numere de spania nu este inmatriculata in romania.Daca se verifica masina in spania si va gasi ca nu are taxele platite ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie nesemnata de mine anabanana anabanana In urma unui conflict cu tatal meu (din care a rezultat si divortul parintilor mei) am decis sa imi vand masina, proprietate privata. Am apelat la cunostinte ... (vezi toată discuția)
Poate fi vorba de furt intre soti???? ionutgcalin ionutgcalin am si eu o problema cu fosta sotie..momentan suntem in partaj..ea locuieste in apartamentul bun comun..se foloseste de toate bunurile din casa..eu am plecat ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania vially666 vially666 Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia ... (vezi toată discuția)