avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania

Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia acasa am fost la politia si mi-au zis k eu nu au ce sa faca ca numerele si talonul le-au trimis in spania si sa ma duc eu dupa ele acolo...este ceva de facut in situatia asta sau doar varianta sa ma duc eu dupa ele??:
Cel mai recent răspuns: vially666 , utilizator 17:13, 16 Ianuarie 2013
pai de ce ti -au luat placutele si talonul ? sant curios ca si eu vreau sa vin cu masina in romania si sa nu am surprize
au fost politistii prea jmecheri;).....masina era in parcare de 3 zile si stateam cu prietenii la scara blocului ascultam muzica la masina si au venit mascatii si aveau un agent de la criculatie cu ei ne-au luat ne-au intins pe jos pe acolo
mi-au cerut actele si am zis ca le am in casa si au controlat masina si au gasit o asigurare veche,expirata si mi-au luat placutele si talonul pe motiv k nu am asigurare...am dat in judecata am casitgat si apoi sa aflu ca numere sunt trimise in spania...Nu stiu ce sa fac k mi-au zis sa ma duc eu dupa ele x-( parca din greseala mea le-au trmis acolo...au facut un abuz sa plateasca
sal la mine e o situatie identica cu a ta ,si as vre asa stiu ce demersuri sa fac si unde pentru a da in judecata .daca ma poti ajuta cu un raspuns , bf
sincer nu prea stiu ce sa iti zic eu am contactat un avocat si el s-a ocupat de tot...in mom cand am primit acasa procesul verbal pt ca eu nu am semnat amenda la fata locului a intentat proces contra IPJ...si dupa ce am casitgat mi-au zis ca numerele sunt trimise in spaniax(..sa ma duc eu dupa ele.nu mai stiu ce e de facut sa le pot recupera:(

Pai normal daca ai asigurare si totul in regula cat timp poti circula fara sa inscrii masina? Parerea mea ca odata ce masina era stationata in parcare nu cred ca trebuia sa le dai nici un document de la masina doar documentele tale pentru a te legitima ,actele masinii le prezinti doar cand esti oprit in trafic . Asa putea sa-ti ceara si factura de la casetofon si de la boxe daca zici ca ascultai muzica :slap: Trebuia sa ceri ca daune cheltuieli pentru recuperarea numerelor sau sa se ocupe ei de asta despagubindu-te pentru perioada in care nu poti sa circuli ...sau sa-ti de-a numere provizorii
Ultima modificare: Miercuri, 16 Ianuarie 2013
Albert2005, utilizator

Alte discuții în legătură

Radierea unui automobil iulian-catalyn iulian-catalyn as dori va rog sa-mi explica ti daca se poate radia o masina fara placutele de inmatriculare,proprietarul ma amintat ca daca nu ii dau placutele fac ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Raduta Mihaela Raduta Mihaela Buna ziua, ma confrunt cu o problema. M-am casatorit in 2008 sotul meu avea masina masina este inscrisa in spania pe numele lui, noi de moment nu am bagat ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere si talon sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua ,am cumparat o masina inscrisa pe alt judet , nu este pe numele meu , este pe numele fostului proprietar , talonul nu este instrainat, baiatului de ... (vezi toată discuția)