avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radierea unui automobil
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radierea unui automobil

as dori va rog sa-mi explica ti daca se poate radia o masina fara placutele de inmatriculare,proprietarul ma amintat ca daca nu ii dau placutele fac puscarie,eu nu mai am placutele pt ca au fost furate de pe masina si nu mai am nici masina,am doar dovada de la politie pt talon ca mi a fost retinut talonul de catre R.A.R,va rog sa mi raspunde ti
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:28, 28 Martie 2010
Stati domnule, ca nu e asa usor sa faci puscarie, nu mai credeti toate prostiile pe care vi le spune lumea!

Acum spuneti-ne clar ce s-a intamplat cu masina, a cui e, ce e cu proprietarul acela, dvs. ce calitate aveti in legatura cu aceasta masina?
De principiu se pot solicita politiei alte placute daca s-au pierdut, si radiati masina dupa aceea.
Pai... nu mai aveti nimic... Ati lasat pe proprietarul masinii chiar fara nimic... . in acte este proprietar si plateste impozit.. pentru nimic. V-au furat placutele, dar si masina ??
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
ContSters122901, utilizator
proprietarul are cartea masini,eu am dovada pt talon dar nu mai am numerele si nici masina din pacate si el mi a solicitat si numerele
Bine, nu mai aveti nimic, dar stiti sa cititi?
Dati-ne datele solicitate mai sus daca doriti sa va ajutam.
am cumparat masina,am facut o chitanta de mana,am utilizat o cateva luni si ma oprit RAR ul si mi au luat talonul pt noxe(fiind dacie) si mi au dat dovada acum eu am renuntat la ea si am lasat o sa rugineasca la tara,acum insa nu o mai am,placutele mi au fost furate si masina a ajuns la fier probabil,proprietarul are cartea masini si mi a cerut dovada si placutele dar i am spus k nu mai am placutele si apoi a inceput sa ma ameninte telefonic ca ma baga la puscarie daca nu ii dau si placutele

Alte discuții în legătură

Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto claudiu palote claudiu palote Buna ziua,revin din nou cu o problema delicata : mi-am cumparat o masina inmatriculata in romania dar eu sunt rezident in Spania,locuiesc momentan aci si auto ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fara acte alin-m alin-m Am mostenit de la tatal meu numai in acte un autoturism care nu mai exista (cred ca l-a dat la fier vechi), pentru care nu am nici un fel de acte (carte de ... (vezi toată discuția)