avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum imi pot recupera placutele de inmatriculare si talonul trimise in spania

Am o masina inscrisa in spania si mi-au fost ridicate placutele de inmatriculare si talonul..am dat in judecata politia romana si am castigat primind decizia acasa am fost la politia si mi-au zis k eu nu au ce sa faca ca numerele si talonul le-au trimis in spania si sa ma duc eu dupa ele acolo...este ceva de facut in situatia asta sau doar varianta sa ma duc eu dupa ele??:
Cel mai recent răspuns: vially666 , utilizator 17:13, 16 Ianuarie 2013
asta am zis si eu ca nu le dau actele ca nu am de ce sa o fac si au cautat in masina si au gasit o asigurare veche pt care mi-au ridicat numerele...in fine o sa apelez la un executor judecatoresc si sper sa rezolv toate probleme....chiar daca o sa mai astept inca un an nu ma las...cu masina poti cirucula atat timp cat ai acte in regula..daca asigurare si itp iti expira peste un an pana atunci poti circula nu iti zice nimeni nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui automobil iulian-catalyn iulian-catalyn as dori va rog sa-mi explica ti daca se poate radia o masina fara placutele de inmatriculare,proprietarul ma amintat ca daca nu ii dau placutele fac ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Raduta Mihaela Raduta Mihaela Buna ziua, ma confrunt cu o problema. M-am casatorit in 2008 sotul meu avea masina masina este inscrisa in spania pe numele lui, noi de moment nu am bagat ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere si talon sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua ,am cumparat o masina inscrisa pe alt judet , nu este pe numele meu , este pe numele fostului proprietar , talonul nu este instrainat, baiatului de ... (vezi toată discuția)