avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare numere si talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare numere si talon

Buna ziua ,am cumparat o masina inscrisa pe alt judet , nu este pe numele meu , este pe numele fostului proprietar , talonul nu este instrainat, baiatului de la care am luat masina i-au fost luate placutele cu numerele de inmatriculare si talonul pentru ca ii expirare asigurarea rca. Intrebarea mea este daca am contract de vanzare cumparare si fac asigurare valabila pot sa iau eu numerele si talonul? fara sa fie proprietarul din acte? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:58, 11 Ianuarie 2016
Conform dispozitii in vigoare,numai proprietarului din documente ,i se restituie placutele si talonul vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate rca incheiata pe numele noului proprietar in cazul schimbarii proprietarului Pop Izabela Pop Izabela Dat fiind preturile prohibitive practicate de societatile de asigurari pentru proprietarii de autoturisme cu varsta sub 25 ani am decis sa transcriu masina pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul ... Andreea1816 Andreea1816 Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul nu a trecut mașina pe el și a \"vandut-o\"mai departe altei persoane,nici acea persoană nu a ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)