avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1989 soluții astăzi
Forum Activitate simonacioba

Activitate simonacioba

Răspuns la discuția vanatorii de fraieri in trafic
da..dar problema e ca cei care se ocupa cu asa ceva nu folosesc masinile proprii...domnul de mai sus spunea ca masina era inchiriata si ceea ce e de retinut e ca avea casco...asa ca soferul nu pierdea absolt nimic.
Răspuns la discuția vanatorii de fraieri in trafic
da...e destul de mediatizata aceasta problema si se discuta si pe posturile de radio. E destul de trist ca aici s-a ajuns dar nenorocul dumneavoastra era ca nu aveati martor...probabil acesta e un criteriu in a-si alege posibilele victime....Daca ati fi avut un martor, problema s-ar fi pus altfel..
Buna.Incerc de ceva timp sa gasesc raspuns la o intrebare: ce anume va fi reglementat diferit in noul cod civil? am de facut lucrarea de diploma pe drepturi reale, mai exect dreptul de proprietate in comparatie cu noul cod civil. Inteleg ca cele doua coduri sunt total diferite, e ca si cum ai schimba un copil cu altul dar totusi acesti copii au tot doua maini, 2 picioare etc.pe mine ma intereseaza diferenta dintre cele doua ca si cum (in cazul copiilor:)) unul are ochii verzi, unul albastri etc.Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu locul unde as putea gasi sinteze si reglementari diferite intre cele doua coduri in special in partea drepturilor reale .va multumesc