avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate mirela draghici

Activitate mirela draghici

Răspuns la discuția insusire bun
proprietarul a aflat unde este cartela pt ca a cerut un desfasurator la compania de telefoane si a sunat la numerele de telefon respective si asa a depistat cine a dat telefoanele.intrebarea era ce se poate intimpla cu fata?i se va intocmi dosar penal?
Discuție insusire bun
e necesar ca sa pun avocat fetei mele de 15 si 6 luni pt ca a gasit o cartela sim si a folosit-o,politistii m-au informat ca o sa ajunga dosarul la procuratura si i se va face expertiza daca a avut discernamant in momentul acela ,e posibil asa ceva?
Discuție insusire bun
am o fata de 15 si 6 luni si a gasit o cartela sim si a efectuat mai multe apeluri de pe aceasta cartela,proprietarul acestei cartele a facut sesizare la politie si acum sunt buna de plata,600 ron,pt neglijenta lui de a anunta compania respectiva de telefonie pt ca a pierdut cartela .
ce suma se achita la executorul judecatoresc in cazul punerii in executare la un proces de partaj eu trebuie sa platesc sulta de 447.000ron.
Răspuns la discuția sulta
cand are dreptul sa faca procedura executarii silite??
Discuție sulta
am terminat procesul de partaj luna trecuta oct. a ramas hotarare definitiva,ca eu sa-i dau sotului sulta de 44.700.nu stiu cat timp am la dispozitie pt a plati acesti bani,deoarece e o suma destul de mare.