Pe chitanta am cerut si mi sa trecut numele fostului ( ca asa figureaza pe actele asociatiei), numele proprietarului de drept (ca asa m-i s-a parut firesc) si numele meu ca eu am varsat suma de bani in caserie.
Deci "este in interiorul legii" proprietarul ?
Buna seara Tiberiu ma numesc si am intampinat o mica problema pe care, cu ajutorul dvs sper sa o pot rezolva!
De curand am negociat chiria unui aprtament cu un prieten de familie (Popescu), acesta avand o datorie catre CET in cuantum de 5000 lei careia din 07.11.2007 ia curs penalitati, drept urmare debit exact 4950 lei penalitati 4600 lei.
Astazi am fost eu si am achitat debitul ramanand penalitatile neachitate;
Pe rol are intentat si un proces dar doamna administratora aflandu-se in eruare a chemat in judecata pe fostul proprietar (Ionescu) de la care a cumparat Popescul acu aproximativ 2 ani apartamentul.
Mentionez ca la data inceierii contractului de vanzare cumparare Popescu a luata adeverinta de la asociatie ca ca pe apartament nu sunt inregistrate datorii.
Aici si intrebarile mele doamnelor si domnilor Avocati, Juristi si de ce nu Presedinti, asociatia de proprietari ar avea castig de cauza in aceasta speta? Sau ce ar putea face actualul prorietar (Popescu) ca totul sa fie bine?
Mai mentionez ca am rasfoit putin legea 175/2010 dar e asa in coada de peste, iar opiniile sunt multe si diverse.
Ni s-a propus o esalonare a penalitatilor deci... ar si fi vointa, dumeavoastra ce ziceti?