avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate roxy1984

Activitate roxy1984

Multumesc frumos pentru raspuns!
Buna ziua!

Ce sanse mai am sa contest cuantumul indemnizatiei pentru cresterea copilului in conditiile in care aceasta mi se plateste din noiembrie 2009? Mentionez ca nu am primit decizia . Abia acum am verificat adeverinta si imi da un cuantum mai mare al indemnizatiei. Este important pentru mine pentru ca urmeaza sa nasc al doilea copil.
multumesc!
Buna ziua!

Sunt in CIC din noiembrie 2009, insa de abia acum , cu noile modificari am verificat cuantumul indemnizatiei cu adeverinta de venit pe care am depus-o. Cuantumul stabilit este mai mic decat cel care mi se cuvenea legal. Mentionez ca am adunat venitul net de pe ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului , suma am impartit-o la 12 si rezultatul l-am inmultit cu 0.85 ( cat era in 2009) si mi-a dat o valoare mai mica cu 100 de ron fata de cea pe care am primit-o. Se mai retine vreo contributie din indemnizatie?
Decizia nu mi-a fost comunicata de Agentia pentru Prestatii sociale. Momentan sunt tot in CIC . As putea sa contest cuantumul indemnizatiei dupa 1 an si 3 luni de plata? Daca da, cum ar trebui sa procedez?

Va multumesc!
Răspuns la discuția admiterea in barou in timpul CIC
am inteles. multumesc pentru raspuns!
Buna ziua ! In prezent sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, sunt functionar public si am raporturile de serviciu suspendate. as vrea sa stiu ce implicatii ar avea admiterea mea in barou ca avocat stagiar in decursul acestei perioade? Mai beneficiez de indemnizatie de crestere copil? Se mentine suspendarea raporturilor de serviciu sau trebuie sa cer intrerupere? E compatibila calitatea de avocat stagiar cu cea de persoana afata in concediu de dingijire copil?
Va multumesc!