avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admiterea in barou in timpul CIC
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admiterea in barou in timpul CIC

Buna ziua ! In prezent sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, sunt functionar public si am raporturile de serviciu suspendate. as vrea sa stiu ce implicatii ar avea admiterea mea in barou ca avocat stagiar in decursul acestei perioade? Mai beneficiez de indemnizatie de crestere copil? Se mentine suspendarea raporturilor de serviciu sau trebuie sa cer intrerupere? E compatibila calitatea de avocat stagiar cu cea de persoana afata in concediu de dingijire copil?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: roxy1984 , utilizator 15:10, 18 Noiembrie 2010
e incompatibila calitatea de avocat stagiar cu cea de functionar public .
am inteles. multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitatea intre profesia de consilier juridic si avocat?! Brigitta-Greta Brigitta-Greta Buna ziua! As avea o intrebare. Daca stiu bine, nu poti fi in acelasi timp atat avocat cat si consilier juridic. Anul acesta am terminat Facultatea de Drept, ... (vezi toată discuția)
Calitatea de functionar public daca ai raporturile de serviciu suspendate Casper18 Casper18 Legea prevede 2 situatii de suspendare a raporturilor de serviciu pentru un functionar public cu statut special: de drept si la cerere. In situatia in ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate Aura Pop Aura Pop Buna seara Ocup functia publica de conducere de secretar comuna , am luat si examenul de admitere in barou ca avocat definitiv. La o zi de ... (vezi toată discuția)