avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitate

Buna seara
Ocup functia publica de conducere de secretar comuna , am luat si examenul de admitere in barou ca avocat definitiv.
La o zi de la primirea deciziei de primire in barou m-am spuspendat , am trectut pe lista avocatilor incompatibili si am ramas functionar public
Nu am profesat niciodata ca avocat Ca sa ma mentin pe tabloul avocatilor incompatibili platesc anual o cotizatie de 200 lei /an
Dac nu profesesz ca avocat ma aflu cumva in incompatibilitate ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 10 Martie 2016
Nu aveti cum sa fiti incompatibila , intrucat nu profesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitatea stagiarului ContSters106925 ContSters106925 Am sustinut examenul de primire in profesie si am fost admis in avocatura in septembrie 2009. Conform alin 1 a art. 24 din Regulamentul-cadru privind ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2007 struti struti Buna ziua tuturor, Stie cineva ceva despre deciziile de admitere in avocatura ce urmau examenului de admitere din 2007. Decizia de validare a examenului am ... (vezi toată discuția)
Examen admitere da inscriere in tabloul avocatilor nu??? Costin Gheorghe Costin Gheorghe Buna dimineața ! Am întâmpinat o problema în înscrierea in tabloul avocaților ce mi se pare cel puțin ciudată. Sunt absolventul examenului de ... (vezi toată discuția)